ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Χωρίς Μπουγαΐδη ο Πανθρακικός με Ηρακλή

Χωρίς Μπουγαΐδη ο Πανθρακικός με Ηρακλή
Μπουγαΐδης, Ντιγκινί ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Πανθρακικός ολοκλήρωσε την προετοιμασία για την εντός έδρας αναμέτρησης της 29ης αγωνιστικής με τον Ηρακλή (10/04-19:00) και ο Ζόραν Στοΐνοβιτς, ανακοίνωσε την αποστολή, χωρίς να υπολογίζει τον τιμωρημένο Μπουγαΐδη.

Με πρωινή προπόνηση στο αθλητικό κέντρο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανθρακικού για το παιχνίδι με τον Ηρακλή (10/04-19:00). Το πρόγραμμα προπόνηση των ποδοσφαιριστών του Πανθρακικού περιλάμβανε ζέσταμα, ασκήσεις ταχύτητας και αντίδρασης, παιχνίδια 5-2 και δουλειά στην εκτέλεση και αντιμετώπιση στακτικών φάσεων καθώς και στα τελειώματα.

Ο Χρήστος Τζάνης και σήμερα συμμετείχε κανονικά στο πρώτο μέρος της προπόνησης και έπειτα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Κόντρα στον Ηρακλή δεν θα παίξει ο Μπουγαΐδης, που είναι τιμωρημένος. Εκτός έμειναν και οι Μεχία, Πεταυράκης, Λαδάκης, Ροζέριο.

Η αποστολή του Πανθρακικού: Αθανασιάδης, Τζελέπης, Παπαγεωργίου, Μελίσσης, Ρούσσος, Ποτουρίδης, Ζδράβος, Χρήστου, Ηλιάδης, Τσιάρας, Γαβριηλίδης, Μπαϊκαρά, Ψάλτης, Μουδούρογλου, Ντιγκινί, Χασομέρης, Χαβίτο, Ίγκορ.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ