ΒΕΡΟΙΑ

Χωρίς Καπετάνο στην Κέρκυρα η Βέροια

Χωρίς Καπετάνο στην Κέρκυρα η Βέροια
Βέροια ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στην Κέρκυρα δοκιμάζεται την Κυριακή (6/11, 17.15) η Βέροια, για την οποία δεν υπολογίζονται οι Καπετάνος, Μπαλάφας και Τόνι Κάλβο. Επιστροφή Σαρπόνγκ στην αποστολή που έβγαλε ο Θωμάς Γράφας.

Την πρώτη του νίκη θα επιδιώξει να πετύχει με τη Βέροια ο Θωμάς Γράφας. Η μακεδονική ομάδα αντιμετωπίζει την Κυριακή (6/11, 17.15) εκτός έδρας την Κέρκυρα, για την 10η αγωνιστική της Super League. Βασικές απουσίες για τη "Βασίλισσα", με Καπετάνο - Μπαλάφα να είναι εκτός λόγω τραυματισμού και τιμωρίας, αντίστοιχα.

Νοκ άουτ έχει τεθεί και ο Τόνι Κάλβο, ο οποίος μπορεί την Παρασκευή (4/11) να ακολούθησε μέρος του προγράμματος, αλλά κρίθηκε ανέτοιμος. Ο Γράφας άφησε εκτός αποστολής για αγωνιστικούς λόγους τους Τόμας και Παπαστεριανό, ενώ επιστρέφει στα πλάνα του ο Σαρπόνγκ, που τις προηγούμενες φορές είχε "κοπεί" από τις αποστολές που είχαν ανακοινωθεί.

Διαθέσιμος εκ νέου ο βασικός αμυντικός Στέλιος Μαραγκός, που δεν είχε παίξει με τον Πλατανιά λόγω τραυματισμού. Έτσι τη 19άδα απαρτίζουν οι: Καντιμοίρης, Λόπεθ, Μαλόν, Ασίγκμπα, Βασιλαντωνόπουλος, Σισοκό, Καλί, Μαραγκός Μελίσσης, Ναβαλόφσκι, Αντώνης, Χαροντάκης, Άρσε, Σισίνιο, Λινάρδος, Μαυριάς, Μεληκιώτης, Σαρπόνγκ και Βίτι.

Η Βέροια ύστερα από επτά αγώνες στη Super League έχει έξι βαθμούς και είναι προτελευταία, μαζί με τον Αστέρα Τρίπολης.

Photo credits: Action images

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ