ΒΕΡΟΙΑ

Χωρίς Χαροντάκη και Σουλέ η Βέροια

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΑΡΙΣΑ - ΒΕΡΟΙΑ (Eurokinissi Sports / ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ)
ΑΕΛ, Ντοντό, Χαροντάκης EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιάννης Χαροντάκης ταλαιπωρείται από ίωση και δεν είναι στη διάθεση του Θωμά Γράφα για την αναμέτρηση της Βέροιας με το Λεβαδειακό. Εκτός κι ο Χαλιφά Σουλέ, καθώς η ομάδα της Ημαθίας δεν έχει πάρει ενημερότητα.

Η Βέροια υποδέχεται το Λεβαδειακό, το Σάββατο 14 Ιανουαρίου στις 17:15 για την 11η αγωνιστική της Super League και ο τεχνικός της ομάδας από την Ημαθία, Θωμάς Γράφας, δεν υπολογίζει στον Χαλιφά Σουλέ, μεταγραφικό απόκτημα της τρέχουσας περιόδου καθώς η Βέροια δεν έχει λάβει την ενημερότητα και δεν μπορεί να ολοκληρώσει τις μεταγραφές της.

Το ζήτημα αυτό αναμένεται να τακτοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα και τόσο ο Χαλιφά Σουλέ, όσο και ο Τιχανί Μπελαΐντ (όπως κι όλοι όσοι ακολουθήσουν ως προσθήκες) αναμένεται να τεθούν στη διάθεση του Θωμά Γράφα. Εκτός για την αναμέτρηση με τους Βοιωτούς, επίσης, είναι και ο Γιάννης Χαροντάκης, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση.

Αναλυτικά η αποστολή της Βέροιας: Καντιμοίρης, Λόπεθ Πέρεθ, Μαλόν Αραγονές, Ασίγκμπα, Βασιλαντωνόπουλος, Μελίσσης, Ράδης, Καλί, Μπαλάφας, Άρσε Λαταπί, Τομάς Γκονθάλεθ, Δόρης, Λινάρδος, Μαυριάς, Μίλιεβιτς, Ζιγκερίδης, Σαρπόνγκ και Καπετάνος.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ