ΗΠΑ

Χόουπ Σόλο: Συνελήφθη για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ η θρυλική τερματοφύλακας των ΗΠΑ

Η Χόουπ Σόλο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο
Η Χόουπ Σόλο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο 2016 AP PHOTO/EUGENIO SAVIO, FILE

Μπλεξίματα με το νόμο είχε η Χόουπ Σόλο αφού σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά η θρυλική τερματοφύλακας συνελήφθη για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.

Για μία ακόμα φορά η Χόουπ Σόλο απασχολεί την επικαιρότητα με τα πεπραγμένα της εκτός αγωνιστικών χώρων. Μπορεί η θρυλική τερματοφύλακας να έχει κρεμάσει τα γάντια της εδώ και σχεδόν έξι χρόνια, ωστόσο απασχόλησε τα Μέσα των ΗΠΑ λόγω της σύλληψής της.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά η Χόουπ Σόλο βρέθηκε θετική σε αλκοτέστ στο οποίο υπεβλήθη. Μάλιστα, το γεγονός ότι μέσα στο αμάξι που οδηγούσε βρίσκονταν τα δύο της παιδιά επιφέρει μεγαλύτερες κατηγορίες, πλημμεληματικού χαρακτήρα.

Οι αστυνομικοί που την σταμάτησαν, παρά το γεγονός ότι εκείνη αντιστάθηκε, την συνέλαβαν και την οδήγησαν στις φυλακές απ' όπου αφέθηκε ελεύθερη λίγο αργότερα. Η ίδια δεν θέλησε να αναφέρει τίποτα για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Οι άνθρωποι που χειρίζονται τα social media της ανέφεραν ότι είναι καλά στην υγεία της, βρίσκεται στο σπίτι της και πως πάνω απ' όλα βάζει τα δύο της παιδιά.


TAGS ΗΠΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ