BUNDESLIGA

Χόφενχαϊμ - Ντόρτμουντ 1-3: Διπλό με τριάρα και κορυφή

Ο Μάρκο Ρόις πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Ντόρτμουντ κόντρα στη Χόφενχαϊμ
Ο Μάρκο Ρόις πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Ντόρτμουντ κόντρα στη Χόφενχαϊμ 2022 AP PHOTO/MARTIN MEISSNER)

Η Ντόρτμουντ κέρδισε 3-1 τη Χόφενχαϊμ εκτός έδρας στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής και σκαρφάλωσε έστω και προσωρινά στην κορυφή της Bundesliga.

Την μοναξιά της κορυφής, έστω και προσωρινά, απολαμβάνει η Ντόρτμουντ από το βράδυ της Παρασκευής μετά την εκτός έδρας νίκη της με 3-1 επί της Χόφενχαϊμ σε ένα από τα σπουδαιότερα παιχνίδια της 6ης αγωνιστικής με το οποίο άνοιξε η αυλαία στην Bundesliga.

Η Ντόρτμουντ πήρε προβάδισμα στο σκορ στο 18' με τον Φόλκρουγκ. Οι γηπεδούχοι απάντησαν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κράμαριτς στο 25' αλλά οι "κιτρινόμαυροι" κατάφεραν να πάρουν ξανά προβάδισμα στο 45+3' με γκολ από τον Ρόις. Ο διεθνής μέσος πήρε το ριμπάουντ μετά το άσχημο διώξιμο και με εναέριο γυριστό σουτ έκανε το 2-1 για την ομάδα του.

Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες στο 71' λόγω δεύτερης κίτρινης που αντίκρισε ο Μπενσεμπαίνι. Παρόλα αυτά η Ντόρτμουντ άντεξε και μάλιστα βρήκε και τρίτο γκολ στο 90+5' με τον Ρίερσον να κλέβει τη μπάλα έξω από την περιοχή της ομάδας του, να κάνει μια κούρσα εβδομήντα μέτρων και με πλασέ να διαμορφώνει το τελικό 3-1 για την ομάδα του.

TAGS BUNDESLIGA ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ