ΑΕΚ

Χιμένεθ: "Στο δεύτερο μέρος ζήτησαν αλλαγή 4-5 παίκτες"

Ο Μανόλο Χιμένεθ σε στιγμιότυπο από το Βόλος - ΑΕΚ για το Κύπελλο Ελλάδας
Ο Μανόλο Χιμένεθ σε στιγμιότυπο από το Βόλος - ΑΕΚ EUROKINISSI

Ο Μανόλο Χιμένεθ τόνισε πως έμεινε ευχαριστημένος μόνο από την πρόκριση, ενώ αποκάλυψε πως στο δεύτερο μέρος υπήρξαν 4-5 παίκτες που του ζήτησαν να γίνουν αλλαγή. (VIDEO)

Η ΑΕΚ παρουσίασε μία προβληματική εικόνα απέναντι στον μαχητικό Βόλο, γνώρισε την ήττα με 1-0, αλλά σε συνδυασμό με το 4-2 του πρώτου αγώνα, πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε στην κάμερα της COSMOTE TV και εξέφρασε την ικανοποίησή του μόνο για την πρόκριση, ενώ αποκάλυψε πως στο δεύτερο μέρος υπήρξαν 4-5 παίκτες που του ζήτησαν να γίνουν αλλαγή.

Για το παιχνίδι και την πρόκριση: "Αισθάνομαι χαρούμενος, αλλά για το μόνο που είμαι χαρούμενος είμαι για την πρόκριση. Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Ξέραμε ότι πρόκειται να ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Υπήρχαν παίκτες που δεν μπορούσαν να παίξουν και άλλοι που έκαναν μεγάλη προσπάθεια να παίξουν.

Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε ένα κακό παιχνίδι. Στο δεύτερο μπορέσαμε να αντέξουμε και όταν είχαμε λίγο τον έλεγχο, ήταν δύσκολο 4-5 παίκτες σου να σου ζητούν αλλαγή. Στην επιθετική γραμμή της ΑΕΚ σήμερα αυτοί που τελείωσαν το ματς ήταν ο Μαχαίρας, ο Χριστόπουλος και ο Βασιλαντωνόπουλος".

Για το τι θα ήθελε να δει διαφορετικό από την ομάδα του: "Σίγουρα μία φάση θα μπορούσε να κρίνει το ματς στο τέλος. Ο Βόλος τα έπαιξε όλα για όλα. Η δική μας ομάδα στήθηκε αρκετά πίσω. Θα μου άρεσε η ομάδα μου να έχει τον έλεγχο, να κάνει 3-4 φάσεις και να βάλει δυο γκολ. Αυτό κάνουν οι μεγάλες ομάδες. Ξέραμε ότι δεν ήταν ένα απλό ποδοσφαιρικό παιχνίδι, αλλά μία μάχη, στην οποία ο αντίπαλος έβαλε περισσότερη ένταση".

Για το επιθετικό ποδόσφαιρο του Βόλου κι αν στα ημιτελικά θα μπορεί η ΑΕΚ να ανταπεξέλθει κόντρα σε έναν υψηλότερης ποιότητας αντίπαλο: "Η ομάδα έπαιζε πολύ καλά μέχρι το σημερινό παιχνίδι. Δεν είδα ένα Βόλο να παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο, αλλά με μεγάλες μπαλιές. Κι εμείς σε καμία περίπτωση δεν κάναμε ένα καλό παιχνίδι και δεν μπήκαμε στη μάχη όπως ο Βόλος".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ