ΑΕΚ

Χιμένεθ: "Ο Μάνταλος το αξίζει, πρέπει να έρθουν και παίκτες που λείπουν"

Ο Μανόλο Χιμένεθ
Ο Μανόλο Χιμένεθ EUROKINISSI SPORTS

Ο Μανόλο Χιμένεθ σχολίασε την ανανέωση του συμβολαίου του Πέτρου Μάνταλου, ενώ τόνισε ότι η ομάδα του χρειάζεται ενίσχυση για να μπορεί να διεκδικήσει τίτλους.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (21/3, 19:30, Νovasports 1HD, SPORT 24) για την πρώτη αγωνιστική των playoffs της Super League Interwetten. Ενόψει της αναμέτρησης, ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε στη NOVA, όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην ανανέωση του Πέτρου Μάνταλου.

Τόνισε, ότι ο αρχηγός της Ένωσης το αξίζει, όμως χρειάζεται να παραμείνουν κι άλλοι παίκτες, αλλά να έρθουν και άλλοι που λείπουν, ώστε η ΑΕΚ να διεκδικήσει τίτλους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χιμένεθ:

Για τη συνέχεια και το ματς με τον Βόλο: "Πήραμε την τρίτη θέση της κανονικής περιόδου και αν δεν είχαμε τόσα προβλήματα θα μπορούσαμε να είμαστε δεύτεροι. Στα playoffs θα έχουμε πιθανότητες μόνο αν παίξουμε στο 120%. Οι παίκτες μου σε κάθε ματς προσπαθούν να δώσουν όλα όσα έχουν. Σε κάποια βγαίνουν και σε κάποια όχι. Έχουμε κάνει πολύ καλά παιχνίδια και πολύ άσχημα, αλλά βγήκαμε τρίτοι. Γνωρίζουμε τα ελαττώματά μας και θα λυθεί με πολλή δουλειά και πολλή ποιότητα".

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ: "Τα μεγάλα παιχνίδια πάντα καθορίζονται από μικρές λεπτομέρειες και εμείς είχαμε κάνει λάθη σε λεπτομέρειες στο τελευταίο ματς. Κάποια παιχνίδια μπορεί να τα κερδίσουν κάποιοι καλοί παίκτες, αλλά ένα πρωτάθλημα το κατακτά μια καλή ομάδα".

Για την ανανέωση του Μάνταλου: "Χαίρομαι πολύ για τον Πέτρο γιατί το αξίζει, όπως χαίρομαι γιατί σε κάποια πράγματα η άποψή μου μετράει. Για να κερδίσεις τίτλους χρειάζεσαι πολλούς τύπους ποιότητας. Ο Πέτρος είναι ένας παίκτης που με τη μπάλα έχει πολλή τεχνική και όταν η μπάλα καίει για τους περισσότερους παίκτες, ο Μάνταλος είναι αυτός που τη ζητάει και θέλει να την έχει.

Για να κερδίσουμε τίτλους θα πρέπει να παραμείνουν στην ΑΕΚ πολλοί από τους παίκτες που βρίσκονται στην ομάδα. Πρέπει όμως να έρθουν και παίκτες που λείπουν από την ομάδα. Ξέρω πως κύριος Μελισσανίδης βρίσκεται σ' αυτόν τον δρόμο και θα το κάνει".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ