ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Χετάφε - Ατρόμητος 3-0: Νέα ήττα στην προετοιμασία στην Ισπανία

Ο Μπεντινέλι στην πρώτη προπόνηση του Ατρομήτου για τη σεζόν 2021-2022
Ο Μπεντινέλι στην πρώτη προπόνηση του Ατρομήτου για τη σεζόν 2021-2022 EUROKINISSI SPORTS

Ο Ατρόμητος ηττήθηκε 3-0 απ' τη Χετάφε και γνώρισε την τρίτη του ήττα σε ισάριθμα φιλικά προετοιμασίας στην Ισπανία, όπου βρίσκονται οι Περιστεριώτες.

Ο Ατρόμητος γνώρισε την ήττα με 3-0 απ' τη Χετάφε στο τρίτο φιλικό προετοιμασίας στην Ισπανία, όπου οι Περιστεριώτες πραγματοποιούν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Η ομάδα του Άνχελ Λόπεθ έχασε ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ στο 16ο λεπτό του παιχνιδιού με τον Νάτσο. Οι Ισπανοί έκαναν το 1-0 στο 20' με κεφαλιά του Γιουνάλ, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 38' έγραψε το 2-0 με πλασέ μέσα απ' την περιοχή.

Ο Τιμόρ στο 48' διαμόρφωσε το τελικό. Ο Ατρόμητος στη συνέχεια προσπάθησε να κρατήσει περισσότερο μπάλα και να κυκλοφορήσει, ενώ στο 89' με τον Οικονομίδη, έχασε ευκαιρία για να μειώσει στο σκορ.

Η σύνθεση του Ατρομήτου: Πίριτς, Βασιλαντωνόπουλος (72' Κιβρακίδης), Χατζηισαΐας (60' Στρούγγης), Μαυρομμάτης, Αθανασίου (46' Τομάσεβιτς), Νάτσος (72' Τζαβίδας), Σάλομον (72' Οικονομίδης), Κλωναρίδης (46' Καρτάλης), Μπεντινελι (46' Μουνίθ), Πισάνο (53' Τριμμάτης), Κουλούρης (46' Κωτσόπουλος).

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ