ΠΑΟΚ

Χέρακλες - ΠΑΟΚ 1-2: Πρωταγωνιστής ο Ολιβέιρα στη φιλική νίκη

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ πανηγυρίζουν γκολ απέναντι στη Χέρακλες
Οι παίκτες του ΠΑΟΚ πανηγυρίζουν γκολ απέναντι στη Χέρακλες EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΟΚ με δύο γκολ του Νέλσον Ολιβέιρα επικράτησε 2-1 της Χέρακλες στο τρίτο του φιλικό επί ολλανδικού εδάφους. Δύο ενδεκάδες χρησιμοποίησε ο Λουτσέσκου, ο οποίος έδωσε χρόνο σε νεαρούς παίκτες στο β' μέρος.

Πήρε τη νίκη ο ΠΑΟΚ στο τρίτο του φιλικό στην Ολλανδία. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου αγωνίστηκε σε υψηλό ρυθμό στο πρώτο μέρος του παιχνιδιού και επικράτησε της Χέρακλες με 2-1 χάρη σε δύο γκολ του Νέλσον Ολιβέιρα. Ο Ρουμάνος τεχνικός χρησιμοποίησε δύο ενδεκάδες δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς νεαρούς παίκτες στο β' μέρος.

Η φιλική αναμέτρηση είχε έντονο ρυθμό απ' τα πρώτα του λεπτά, με τις δύο ομάδες να δείχνουν διάθεση να παίξουν ποδόσφαιρο. Ο ΠΑΟΚ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και άνοιξε το σκορ στο 13ο λεπτό του παιχνιδιού. Ο Εσίτι έκλεψε την μπάλα, ο Καντουρί έδωσε την κατάλληλη στιγμή στον Ολιβέιρα και εκείνος έκανε το 1-0.

Ωστόσο, η Χέρακλες απάντησε άμεσα και έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Ο Φλουτ με απευθείας εκτέλεση φάουλ δεν άφησε περιθώριο στον Πασχαλάκη και έκανε το 1-1. Ο αγώνας συνέχισε να έχει καλό ρυθμό, με τον ΠΑΟΚ να αναζητεί την καλή κυκλοφορίας της μπάλας, ειδικά στο επιθετικό κομμάτι.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε ξανά μπροστά στο σκορ στο 33'. Ο Βιεϊρίνια έβγαλε την ασίστ στον Ολιβέιρα, ο οποίος έκανε το κατέβασμα, πραγματοποίησε ένα συρτό σουτ έξω απ' την περιοχή, το οποίο κατέληξε στα δίχτυα. Η ομάδα του Λουτσέσκου είχε ακόμη μία καλή στιγμή στις καθυστερήσεις. Σουτ του Καγκάβα σταμάτησε στα σώματα, ενώ στη συνέχεια ο Εσίτι ήταν άστοχος.

Στο β΄μέρος ο ΠΑΟΚ συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, με τον ρυθμό ωστόσο να έχει πέσει αισθητά. Στο 53' ο ΠΑΟΚ με μία τρομερή αντεπίθεση απείλησε με τον Κούτσια, του οποίου το σουτ πέρασε άουτ. Αμέσως μετά ο Δικέφαλος έγινε ξανά απειλητικός αλλά ο τερματοφύλακας της Χέρακλες απέκρουσε ο Λάμπρου.

Ο ρυθμός παρέμενε χαμηλός, με την ομάδα του Λουτσέσκου να επιχειρεί να απειλήσει με την ταχύτητά του με τους Κούτσια και Λάμπρου. Στο 72' οι Ολλανδοί είχαν την πρώτη τους αξιόλογη ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο, όμως ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς είχε αποκρούσει ένα κοντινό πλασέ.

Μέχρι το τέλος του παιχνιδιού το σκορ δεν άλλαξε, με τον ρυθμό της αναμέτρησης να είναι χαμηλός. Στο τέλος ο ΠΑΟΚ αποχαιρέτησε το Άπελντορν με αυτή τη νίκη.

Ξεκίνησαν για τον ΠΑΟΚ οι: Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Τέιλορ, Εσίτι, Σβάμπ, Καντουρί, Μουργκ, Καγκάβα, Ολιβέιρα.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι: Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο, Μιχάι, Κρέσπο, Περέιρα, Τσιγγάρας, Νινούα, Α. Ζίβκοβιτς, Λάμπρου, Βρακάς, Κούτσιας.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ