ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Χέντερσον για Κιάερ: "Έθεσε νέα στάνταρ για έναν ηγέτη, έχει τον σεβασμό όλων στο ποδόσφαιρο"

Ο Τζόρνταν Χέντερσον στην προθέρμανση
Ο Τζόρνταν Χέντερσον στην προθέρμανση © 2021 MICHAEL REGAN/AP IMAGES

Ο Τζόρνταν Χέντερσον μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Σιμόν Κιάερ, συγχαίροντάς τον για την ψυχραιμία που έδειξε κατά τη διάρκεια του άσχημου περιστατικού του Κριστιάν Έρικσεν.

Ο Τζόρνταν Χέντερσον με ανάρτησή του στο Twitter μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Σιμόν Κγιάερ, έναν εκ των αρχηγών της Μίλαν και τον αρχηγό της εθνικής Δανίας, ενόψει της αναμέτρησης της Λίβερπουλ με τους ροσονέρι (16/09, 22:00 COSMOTE Sport 2 και Live SPORT24) στο Άνφιλντ για την πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Champions League.

Ο αρχηγός της Λίβερπουλ και της Αγγλίας, εξήρε τη συμπεριφορά του Κιάερ κατά τη διάρκεια του περιστατικού με τον Έρικσεν, τονίζοντας ότι δεν θα μπορούσε να φανταστεί να βρεθεί στην ίδια κατάσταση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κιάερ: "Θα ήθελα να καλωσορίσω τον Σίμον Κιάερ της Μίλαν απόψε στο "Άνφιλντ" Έθεσε νέα ''στάνταρ'' για την ηγεσία μέσω του Euro 2020, όταν ο Κρίστιαν Έρικσεν κατέρρευσε.

Δεν μπορώ ούτε να ξεκινήσω να φαντάζομαι πώς ήταν η εμπειρία για τους παίκτες της Δανίας και είμαι πλήρως ανακουφισμένος που ο Κρίστιαν συνεχίζει την ανάρρωσή του αλλά σαν αρχηγός δεν μπορούσα να μην εντυπωσιαστώ από τον τρόπο που ο Σιμόν συμπεριφέρθηκε και ηγήθηκε της ομάδας του.

Είδα ότι η UEFA έδωσε στον Σιμόν και στο ιατρικό επιτελείο της Δανίας ένα "Βραβείο προέδρου" και ότι αυτό τους ταιριάζει και το αξίζουν. Αλλά ελπίζω ότι ο Σιμόν ελπίζεις ξέρει καλά ότι έχει τον σεβασμό και τον θαυμασμό, όλων των ανθρώπων στο ποδόσφαιρο".

Ολόκληρη η ανάρτηση του Χέντερσον για τον Κιάερ:

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ CHAMPIONS LEAGUE ΜΙΛΑΝ ΑΓΓΛΙΑ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ