CONFERENCE LEAGUE

Χένρικσεν: "Ο ΠΑΟΚ μπορεί να μας δημιουργήσει προβλήματα"

Ο προπονητής της Μίντιλαντ, Μπο Χένρικσεν, σε στιγμιότυπο από τη συνέντευξη Τύπου πριν από τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ για τα μπαράζ της φάσης των 16 του Europa Conference League στην Τούμπα | Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022
Ο προπονητής της Μίντιλαντ, Μπο Χένρικσεν, σε στιγμιότυπο από τη συνέντευξη Τύπου πριν από τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ για τα μπαράζ της φάσης των 16 του Europa Conference League στην Τούμπα | Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022 INTIME SPORTS

Ο προπονητής της Μίντιλαντ, Μπο Χένρικσεν, περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι στην Τούμπα και έδειξε να υπολογίζει και στην ποιότητα του ΠΑΟΚ αλλά και τη δυναμική της έδρας του.

Ο προπονητής της Μίντιλαντ, Μπο Χένρικσεν, στη συνέντευξη Τύπου για τον αυριανό αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα τόνισε ότι περιμένει "ένα μεγάλο παιχνίδι σε μια καυτή έδρα"

Αναλυτικά όσα είπε ο Δανός τεχνικός:

Για τις ενδεχόμενες απουσίες: "Πιστεύω ότι θα είναι έτοιμοι στον αγώνα και θα μας βοηθήσουν τόσο ο Ίσακσεν, όσο και ο Τσαρλς. Από εμένα εξαρτάται το αν θα τους επιλέξω για την ενδεκάδα ή όχι"

Για τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ: "Ανυπομονούμε για αυτό το παιχνίδι, πιστεύω θα είναι ένα φανταστικό παιχνίδι σε μια καυτή έδρα. Είναι ένα γήπεδο που ξέρουμε ότι ο κόσμος δημιουργεί καταπληκτική ατμόσφαιρα. Περιμένω να γίνει ένα μεγάλο παιχνίδι. Έχουμε μια ξεκάθαρη εικόνα για τον ΠΑΟΚ πλέον, έχουμε δει σχεδόν όλα τα παιχνίδια της το τελευταίο διάστημα"

Για το αν σκοπεύει να αλλάξει πλάνο σε σχέση με το πρώτο ματς ή θα παραμείνει στην ίδια τακτική: "Προφανώς έχουμε ένα πλάνο για το παιχνίδι και ξέρουμε τι θέλουμε να κάνουμε. Δεν γίνεται να πω δημόσια τι θα κάνουμε όπως καταλαβαίνετε και πως θα παίξουμε. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Πρέπει να είμαστε ήρεμοι, αποφασιστικοί και ψύχραιμοι σε όλα τα σημεία του αγώνα. Ξέρουμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα με πολύ καλούς παίκτες και μπορεί να μας προκαλέσει πολλά προβλήματα. Πάντα έχουμε ένα σχέδιο, ανεξαρτήτως του αντιπάλου αλλά θα πρέπει να δείξουμε εξυπνάδα και θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε ένα γκολ. Πιστεύω στην ομάδα μου και ελπίζω για το καλύτερο"

Για την απουσία του Ντάσλγκααρντ: "Είχαμε κάποια φανταστικά νέα. Η γυναίκα του Ντάλσγκααρντ γέννησε και δεν κατάφερε να έρθει με την ομάδα. Δεν υπάρχουν τόσες απευθείας πτήσεις, είναι δύσκολο να έρθει για να μας βοηθήσει, θα το προσπαθήσουμε"

TAGS CONFERENCE LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ