ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Εκτός με Παναιτωλικό ο Χατζηγιοβάνης

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό
Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό EUROKINISSI

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης τέθηκε λόγω ενοχλήσεων στον μηριαίο εκτός διάθεσης του Λάζλο Μπόλονι για το ματς του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό και αποκλείστηκε από την αποστολή.

Ο Παναθηναϊκός αναμετράται την Κυριακή (29/11, 15.00, Novasports 1HD) με τον Παναιτωλικό για τη 10η αγωνιστική της Super League Interwetten και μπορεί ο Τάσος Χατζηγιοβάνης να ήταν αρχικά στην αποστολή του τριφυλλιού, ωστόσο δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και αποκλείστηκε.

Ο 23χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός δεν σταμάτησε να πονά στον ορθό μηριαίο και μετά από συζήτηση με τον προπονητή των πρασίνων, Λάζλο Μπόλονι, και τον γιατρό κρίθηκε προτιμότερο να μείνει εκτός.

Γι' αυτό άλλωστε και ο Ρουμάνος τεχνικός είχε πάρει αρκετούς ποδοσφαιριστές στην αποστολή για το ματς με την ομάδα του Παναιτωλικού, επειδή δεν ήταν σίγουρος.

Υπενθυμίζεται ότι στην αποστολή του Παναθηναϊκού βρίσκονται οι: Διούδης, Ξενόπουλος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Σάντσες, Πούγγουρας, Ζαγαρίτης, Αγιούμπ, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Σερπέζης, Αϊτόρ, Αλεξανδρόπουλος, Τζαβίδας, Μολό, Μαουρίσιο, Μακέντα, Καρλίτος, Καμπετσής.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ