ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Χατζηγιοβάνης: "Έρχονται καλύτερα, το Κύπελλο είναι για τον κόσμο μας"

Χατζηγιοβάνης: "Έρχονται καλύτερα, το Κύπελλο είναι για τον κόσμο μας"
PRINTSCREEN

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης στις δηλώσεις του μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας αφιέρωσε το τρόπαιο στον κόσμο των πρασίνων.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 1-0 του ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Λουξ χάρη στο γκολ του Αϊτόρ και κατέκτησε το τρόπαιο. Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης αφιέρωσε στον κόσμο της ομάδας του την κατάκτηση του τροπαίου.

"Στεναχωρήθηκα που δεν ήμουν στην αποστολή, αλλά αυτό δεν έχει να λέει. Είμαι χαρούμενος, φώναζα συνέχεια, η φωνή μου είχε κλείσει. Περήφανος για την ομάδα που έχουμε. Αξίζαμε το Κύπελλο . Έρχονται καλύτερα. Το είχα πει από τον Ατρόμητο και είμαι αληθινός. Και το Κύπελλο πήραμε και Ευρώπη βγήκαμε. Αυτό είναι για τον κόσμο μας" δήλωσε.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Ιωαννίδης, ο οποίος ανέφερε: "Είναι σημαντικό για όλα τα παιδιά που είναι στον Παναθηναϊκό πάνω από πέντε χρόνια. Έχουν περάσει δύσκολες στιγμές, όπως ο Τάσος, ο Διούδης, ο Ηλίας. Ήταν σε δύσκολες στιγμές, έμειναν και τα κατάφεραν".

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ 2022 ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ