ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Χατάισπορ για τον θάνατο του Ατσού: "Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν τη θλίψη μας"

Χατάισπορ για τον θάνατο του Ατσού: "Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν τη θλίψη μας"
@2019 MATT DUNHAM/AP IMAGES

Η επιβεβαίωση του θανάτου του Κριστιάν Ατσού σκέπασε με βαρύ πέπλο πένθους όλο το τουρκικό ποδόσφαιρο, με την τελευταία ομάδα του, Χατάισπορ, αλλά και τις Νιούκαστλ, Τσέλσι και Έβερτον να αποχαιρετούν τον 31χρονο Γκανέζο εξτρέμ.

O σεισμός που σάρωσε την Τουρκία και την Συρία σκόρπισε το θάνατο σε πάνω από 45.000 ανθρώπους και μεταξύ των αδικοχαμένων θυμάτων ήταν και ο Κριστιάν Ατσού, με τον άλλοτε παίκτη των Νιούκαστλ και Τσέλσι να εντοπίζεται νεκρός κάτω από τα συντρίμμια πολυκατοικίας μετά από 12 ημέρες αναζήτησης.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η είδηση του χαμού του σκόρπισε στενοχώρια στην παγκόσμια ποδοσφαιρική οικογένεια, με τους ανθρώπους της Χατάισπορ να αποκαλύπτουν πως ένα νικητήριο γκολ του στις 5 Φεβρουαρίου είχε ως αποτέλεσμα να ακυρώσει εισιτήρια που είχε βγάλει για να πετούσε εκτός Τουρκίας λίγες ώρες πριν τον εγκέλαδο.

Η ομάδα του μάλιστα, θέλησε να τον αποχαιρετήσει μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Twitter, με τα λόγια να γράφονται με δυσκολία όπως ανέφερε χαρακτηριστικά σε ποστάρισμά της:

"Η κηδεία του ποδοσφαιριστή μας, Κριστιάν Ατσού, που έχασε τη ζωή του κάτω από τα συντρίμμια, είναι καθοδόν για να φτάσει στην γενέτειρά του, την Γκάνα.

Δεν θα σε ξεχάσουμε Ατσού. Αναπαύσουν εν ειρήνη, όμορφο άτομο. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν τη θλίψη μας. Αναπαύσουν εν ειρήνη Ατσού", ανέφερε το σχετικό μήνυμα.

Σημειώνεται πως τη λύπη τους για τον χαμό του Κριστιάν Ατσού εξέφρασαν μέσω των social media και οι Νιούκαστλ, Τσέλσι και Έβερτον, των οποίων φόρεσε τη φανέλα κατά τη διάρκεια της καριέρας του ο Γκανέζος άσος.



TAGS ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ