ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Συγκλονίζει ο Χασάν για κορονοϊό: "Σας γράφω με δάκρυα στα μάτια, ευγνώμων που επέστρεψα"

Συγκλονίζει ο Χασάν για κορονοϊό: "Σας γράφω με δάκρυα στα μάτια, ευγνώμων που επέστρεψα"
Ο Αχμέντ Χασάν στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα Σμύρνης EUROKINISSI

Ο Αχμέντ Χασάν προπονήθηκε την Τρίτη (29/12) μετά από καιρό έχοντας επιπλοκές στην υγεία του μετά τον κορονοϊό και με συγκινητικό μήνυμα στο instagram μίλησε για μια "πολύ δύσκολη στιγμή στη ζωή μου".

Στις 4 Δεκεμβρίου η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανέφερε ότι οι Αχμέντ Χασάν και Μπρούνο απουσιάζουν από τις προπονήσεις του καθώς παρουσίασαν κάποιες επιπλοκές λόγω της πρόσφατης λοίμωξης από covid-19.

Ο Αιγύπτιος είχε προσβληθεί από κορονοϊό όταν ήταν ενσωματωμένος στις υποχρεώσεις του με την εθνική Αιγύπτου. Όταν το τεστ που υποβλήθηκε ήταν αρνητικό, επέστρεψε στην Ελλάδα και μάλιστα την Κυριακή (29/11) έκανε προπόνηση.

Την Τρίτη (29/12) ο Αιγύπτιος στράικερ έκανε για πρώτη φορά προπόνηση και δεν έκρυψε τη χαρά του μέσω instagram, γράφοντας σε post πως "ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή στη ζωή μου, δεν μπορούσα να κάνω ό,τι αγαπώ περισσότερο, αλλά πάντα πιστεύω πως όταν αντιμετωπίζεις εμπόδια, δεν έρχονται για να σε καταστρέψουν".

Ο Χασάν έγραψε στο instagram:

"Δυστυχώς ο κορονοϊός προκάλεσε μερικές επιπλοκές και δεν μπορούσα να προπονηθώ ή να γυμναστώ όλο αυτό το διάστημα. Ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή στη ζωή μου, που δεν μπορούσα να κάνω ό,τι αγαπώ περισσότερο, αλλά πάντα πιστεύω πως όταν αντιμετωπίζεις εμπόδια δεν έρχονται για να σε καταστρέψουν. Έρχονται για να σου δώσουν ώθηση, να σε βελτιώσουν και να σε κάνουν πιο δυνατό. Κάθε φορά βάζω πρόκληση στον εαυτό μου να επιστρέφω πιο δυνατός. Σας γράφω αυτά τα λόγια με δάκρυα στα μάτια και είμαι ευγνώμων που επέστρεψα. Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα συμπαράστασης".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ