ΣΚΩΤΙΑ

Χαρτς: Άνετη πρόκριση στους "8" του League Cup πριν το πρώτο ραντεβού με τον ΠΑΟΚ

Χαρτς: Άνετη πρόκριση στους "8" του League Cup πριν το πρώτο ραντεβού με τον ΠΑΟΚ
PRINT SCREEN

Λίγες ημέρες πριν υποδεχτεί τον ΠΑΟΚ στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τα playoffs του Conference League, η Χαρτς έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στην Πάρτικ Θιστλ επικρατώντας 4-0 και παίρνοντας το εισιτήριο για τους "8" του League Cup.

Η Χαρτς βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση το τελευταίο διάστημα και το απέδειξε και το απόγευμα της Κυριακής (20/8), με την αντίπαλο του ΠΑΟΚ στα playoffs του Conference League να κάνει περίπατο για τη φάση των "16" του σκωτσέζικου League Cup.

Αντίπαλός ήταν η Πάρτικ Θιστλ σε νοκ-άουτ αναμέτρηση, με τις "καρδιές" να συντρίβουν τους αντιπάλους τους με 4-0 πετυχαίνοντας από δύο γκολ σε κάθε μέρος και να παίρνουν το εισιτήριο για τα προημιτελικά.

Σημειώνεται πως λίγες ημέρες νωρίτερα, η Χαρτς είχε επιβληθεί με 3-1 (με ανατροπή) στο ίδιο γήπεδο της Ρόζενμποργκ για τον 3ο προκριματικό του Conference League, με την ομάδα του Εδιμβούργου να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ την ερχόμενη Πέμπτη (24/8) στην πρώτη κόντρα των δύο ομάδων με έπαθλο ένα εισιτήριο για τους ομίλους της τρίτης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Η σύνθεση της Χαρτς: Κλαρκ, Οφιά, Κεντ (75' Χαλιντέι), Ρόουλς, Κόκραν (61' Κίνγκσλεϊ), Βάργκας, Σίμπικ, Λόουρι, Νίβενχοφ (61' Ντένχολμ), Μακέι (68' Μπόις), Σάνκλαντ (60' Ταγκάβα)

TAGS ΣΚΩΤΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ