CHARLIE BETS

Charlie bets: Κερδίζει στο όριο η Ιταλία

Ο Κιελίνι κόντρα στον Μπεργκβάιν σε φιλικό μεταξύ Ολλανδίας και Ιταλίας
Ο Κιελίνι κόντρα στον Μπεργκβάιν ©2021 PETER DEJONG, FILE/ASSOCIATE PRESS

Το Euro 2020 κάνει πρεμιέρα στο Ολίμπικο της Ρώμης με την αναμέτρηση Τουρκία - Ιταλία και ο Τσάρλυ καταγράφει τα στοιχηματικά δεδομένα της αναμέτρησης.

Charlie bets: Κερδίζει στο όριο η Ιταλία


(22:00) Οι Ιταλοί μπαίνουν με την ιδανική ψυχολογία στο Euro 2020. Προέρχονται από ένα αήττητο ρεκόρ 22-5-0, από 8 παιχνίδια που δεν έχουν δεχτεί γκολ, έχοντας μόλις 1 τέρμα παθητικό στα τελευταία 12 επίσημα και φιλικά. Είναι δεδομένο πως πηγαίνουν στο τουρνουά με τα δικά τους όπλα. Αμυντική ασφάλεια που προσφέρουν ο Ντοναρούμα, το κλασικό δίδυμο Κιελίνι, Μπονούτσι στο κέντρο της άμυνας και η τριάδα άξονα των Ζορζίνιο, Μπαρέλα και Βεράτι.

Αυτή όμως η Εθνική Ιταλίας έχει και μία διαφορά από τις προηγούμενες. Βγάζει μεγαλύτερη επιθετικότητα, πιέζει σε πιο ψηλά μέτρα και προσπαθεί να αξιοποιεί κάθε κερδισμένη μπάλα. Ο Μαντσίνι χτίζοντας πάνω σε ένα 4-3-3 ένα συγκεκριμένο κορμό, δημιούργησε συνθήκες ώστε να λειτουργεί η Εθνική Ιταλίας με μία οργάνωση που θυμίζει σύλλογο.

Από την βασική της ενδεκάδα για το σημερινό παιχνίδι δίνεται αμφίβολος ο Βεράτι και στην θέση του θα ξεκινήσει ο Λοκατέλι όπως έκανε και στην επιτυχημένη πρόβα με την Τσεχία. Οι Ιταλοί έχουν τον πρώτο λόγο, όμως οι Τούρκοι περιμένω να είναι ανταγωνιστικοί. Διαθέτουν ένα αμυντικό δίδυμο υψηλού επιπέδου Σουγιουντσού - Ντερμιράλ, τον καυτό Γιλμάζ στην κορυφή της επίθεσης και την ποιότητα των Τσαλχάνογλου, Γιαζίτσι στη δημιουργία.

Είναι δεδομένο πως το παιχνίδι της πρεμιέρας δεν θα έχει καμία σχέση με το φιλικό που έδωσαν οι Ιταλοί και επικράτησαν με 4-0 των Τσέχων. Το 1.55 στο διπλό δεν έχει μεγάλη αξία, αν τα καταφέρουν να κερδίσουν οι Ιταλοί, θα το πετύχουν στο όριο και έχει σαφώς μεγαλύτερο ενδιαφέρον το 1.90 που προσφέρεται στην Interwetten να κερδίσουν οι Ιταλοί και να μπουν λιγότερα από 3,5 τέρματα.

Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ