CHARLIE BETS

Charlie bets: Χρειάζονται ένα πειστικό αποτέλεσμα οι Ισπανοί

Ο Άλβαρο Μοράτα πανηγυρίζει με τον Ζόρντι Άλμπα στο Euro 2020 γκολ κόντρα στην Πολωνία
Ο Άλβαρο Μοράτα πανηγυρίζει με τον Ζόρντι Άλμπα στο Euro 2020 ©2021 LLUIS GENE/POOL VIA ASSOCIATED PRESS

Η φάση των ομίλων ολοκληρώνεται στο Euro 2020 και ο Τσάρλυ καταγράφει τα στοιχηματικά δεδομένα των αγώνων της Τετάρτης και καταλήγει σε επιλογές με αξία.

Charlie bets: Χρειάζονται ένα πειστικό αποτέλεσμα οι Ισπανοί

(19:00) Οι Ισπανοί και στα δύο παιχνίδια δημιούργησαν φάσεις για να κερδίσουν. Είναι όμως αναποτελεσματικοί, δεν έχουν προσωπικότητες στο γήπεδο και κουράζουν με το τίκι τάκα. Σε κάθε περίπτωση φαντάζει ακραίο να μην κερδίσουν ούτε την Σλοβακία εντός έδρας. Βγάζουν και μία εικόνα οι Σλοβάκοι που με κάνουν να πιστέψω πως δεν θα μπορούν να αντέξουν σε διάρκεια να είναι ανταγωνιστικοί απέναντι στην Ισπανία. Δέχονται πολλές φάσεις στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού, βγάζοντας πως έχουν σοβαρό θέμα φυσικής κατάστασης.

Από την στιγμή που πιέστηκαν από την Πολωνία που έπαιζε με δέκα παίκτες, που δεν άντεξαν την πίεση της συντηρητικής Σουηδία, μοιάζει πολύ δύσκολο να αντέξουν το παιχνίδι με τις πολλές πάσες σε διάρκεια 90λέπτου της Ισπανίας. Ο Ενρίκε πήρε βοήθειες από τον Ζεράρ Μορένο στα δεξιά, ήταν λάθος που τον άλλαξε στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού. Χρειάζεται τη νίκη για να πάει στα νοκ άουτ, ο αντίπαλος προσφέρεται για ένα εμφατικό αποτέλεσμα. Οι Ισπανοί έχουν ανάγκη το ξέσπασμα περισσότερο από ποτέ. Το διπλό με ασιατικό χάντικαπ -1,5 στο 1.60 από την Interwetten.

Charlie bets: Χρειάζονται ένα πειστικό αποτέλεσμα οι Ισπανοί

(19:00) Οι Πολωνοί πήραν χρυσό βαθμό με την Ισπανία και θέλουν την νίκη την τελευταία αγωνιστική για να πάρουν την πρόκριση. Η αλήθεια είναι πως πρόκειται για μία αναμέτρηση που είναι δύσκολο να εκτιμηθεί. Οι Πολωνοί έχουν μεγαλύτερη επιθετικότητα, μπορούν να πάρουν δημιουργία από τον Ζιελίνσκι και υπολογίζουν στο ψυχολογικό ανέβασμα του Λεβαντόφσκι από το γκολ που πέτυχε με την Ισπανία.

Οι Σουηδοί είναι πιο πειθαρχημένοι, ξέρουν να παίζουν καλύτερη άμυνα σε χαμηλά μέτρα και συνολικά είναι και πιο σκληρή σαν ομάδα. Στο επιθετικό κομμάτι δεν υπάρχει όμως ποιότητα και φαντασία. Επίθεση βγάζουν μόνο αν πάει σε ατομική προσπάθεια ο Ίσακ και στηρίζονται σε σημαντικό βαθμό στο κράτημα μπάλας του Φόρσμπεργκ στα αριστερά. Το γήπεδο δείχνει πως είναι προτιμότερο να παίζει ο Κουάισον σαν παρτενέρ του Ίσακ αντί του Μπεργκ. Σε κάθε περίπτωση οι ομάδες έχουν διαφορετικά πλεονεκτήματα και προτερήματα. Η Πολωνία είναι ομάδα που σκοράρει και δέχεται εύκολα γκολ, αντίθετα οι Σουηδοί στηρίζονται στο ότι ξέρουν να κρατάνε το μηδέν και να πηγαίνουν τα παιχνίδια στις λίγες φάσεις. Οπότε δεν βγαίνει άκρη ούτε για ποντάρισμα στα γκολ. Καλύτερα να πάμε πάσο.

Charlie bets: Χρειάζονται ένα πειστικό αποτέλεσμα οι Ισπανοί

(22:00) Οι Ούγγροι αυτήν την φορά θα βρουν απέναντι τους έναν αντίπαλο που από το ξεκίνημα θα έχει επιθετικό πλάνο. Τόσο ο Σάντος, όσο και ο Ντεσάμπ επέλεξαν να χρησιμοποιήσουν μία συντηρητική προσέγγιση με την οποία σκέφτονται πως θα μπορέσουν να φθάσουν μακριά στα νοκ άουτ. Οι Ούγγροι βολεύτηκαν και παίζοντας μία μαζική άμυνα στο γήπεδο τους άντεξαν για 84 λεπτά με τους Πορτογάλους και πήραν την ισοπαλία με τους Γάλλους.

Σήμερα δεν θα έχουν ούτε το δικαίωμα να παίξουν σε ολόκληρο το παιχνίδι για την ισοπαλία, δεν θα έχουν το πλεονέκτημα της έδρας, ούτε αντίπαλο που το αγωνιστικό πλάνο τους να βολεύει. Οι Γερμανοί παίρνουν επιθετικό ρίσκο, αφήνουν χώρους στην πλάτη τους και δεν αποκλείεται να βρουν καθαρές ευκαιρίες οι Ούγγροι. Δύσκολα όμως να αντέξει η άμυνα τους την επιθετικότητα και τους πολλούς ποδοσφαιριστές που ανεβάζει η ομάδα του Λεβ στην επίθεση. Η νίκη της Γερμανίας με over 2,5 στο 1.47 από την Interwetten.

Charlie bets: Χρειάζονται ένα πειστικό αποτέλεσμα οι Ισπανοί

(22:00) Η εμμονή του Σάντος στο λανθασμένο σχέδιο με τους δίδυμους πύργους παραλίγο να φέρει σε πολύ δύσκολη θέση τους Πορτογάλους. Ήταν τυχεροί από τα αποτελέσματα των υπόλοιπων ομίλων και περνάνε στην επόμενη φάση ακόμα και με ήττα με δύο γκολ διαφορά. Οι Γάλλοι με νίκη θα πάρουν την πρώτη θέση που τους φέρνει ένα πολύ πιο εύκολο σταύρωμα από την στιγμή που χθες κέρδισαν οι Άγγλοι.

Αν δεν κερδίσουν θα πάνε να παίξουν στους 16 να αγωνιστούν με την Αγγλία στο Γουέμπλεϊ. Αντίθετα σε περίπτωση νίκης θα αντιμετωπίσουν έναν τρίτο από τους πρώτους τρεις ομίλους το πιθανότερο την Ελβετία. Από την στιγμή που έχουν ανάγκη την νίκη οι Γάλλοι οι τιμές στο 2.15 από την Interwetten έχουν αξία.


Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ