ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ

Χαραλαμπίδης και επίσημα στον Ολυμπιακό Βόλου

Χαραλαμπίδης και επίσημα στον Ολυμπιακό Βόλου
INTIME SPORTS

Η εποχή του Απόστολου Χαραλαμπίδη ξεκίνησε στον Ολυμπιακό Βόλου με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον 45χρονο τεχνικό.

Το Sport24 από την Τετάρτη (22/7) σας ανακοίνωσε για τις αλλαγές στον Ολυμπιακό Βόλου ενόψει της νέας σεζόν και την Πέμπτη ανακοινώθηκε η πρόσληψη του Απόστολου Χαραλαμπίδη στην τεχνική ηγεσία, αντί του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, με την επίσημη ανακοίνωση να αναφέρει:

"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την πρόσληψη του Απόστολου Χαραλαμπίδη για τη θέση του προπονητή. Ο 45χρονος τεχνικός μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου δήλωσε: «Είναι τιμή για εμένα να αναλάβω την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού Βόλου και όπως είναι φυσικό δεν μπορούσα να αρνηθώ την πρόταση που μου έγινε. Δεν θέλω να πω μεγάλα λόγια για την πορεία της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα. Το μόνο που θα πω είναι ότι θα δουλέψω πολύ, ώστε μαζί με τους συνεργάτες μου να δημιουργήσουμε μία ανταγωνιστική ομάδα, όπου θα αποδίδει όμορφο θέαμα και μέσα από αυτό να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ