SUPER LEAGUE 2

Χανιά - ΑΕΚ Β' 2-1: Νίκη με ανατροπή στο 90+2' για τους Κρητικούς

Οι παίκτες των Χανίων πανηγυρίζουν ένα από τα γκολ που σημείωσαν κόντρα στην ΑΕΚ Β'
Οι παίκτες των Χανίων πανηγυρίζουν ένα από τα γκολ που σημείωσαν κόντρα στην ΑΕΚ Β' INTIME

Τα Χανιά έφεραν τούμπα το παιχνίδι με την ΑΕΚ Β' στο 90+2' χάρη στο γκολ του Τριανταφυλλάκου και επικράτησαν με 2-1, ανεβαίνοντας έτσι στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Νίκη με σπουδαία ανατροπή πέτυχαν τα Χανιά επί της ΑΕΚ Β', επικρατώντας με 2-1 στην Κρήτη για την 24η αγωνιστική της Super League 2 και επιστρέφοντας στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα από την Κηφισιά.

Ο Κολλά έφερε το παιχνίδι στα ίσια στο 80ο λεπτό, έπειτα από γύρισμα του Βασιλόγιαννη και στρώσιμο του Βάρκα. Tην ανατροπή ολοκλήρωσε ο Τριανταφυλλάκος στο 90+2' με πλασέ μέσα από την περιοχή, έπειτα από γύρισμα του Καψάλη. Η Ένωση είχε προηγηθεί νωρίτερα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γιούση στο 49ο λεπτό.

Με αυτό το αποτέλεσμα τα Χανιά ανέβηκαν στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας 40 βαθμούς (και ένα παιχνίδι παραπάνω από την τέταρτη Κηφισιά), ενώ η ΑΕΚ Β' έμεινε μακριά από τις νίκες για τέταρτο διαδοχικό παιχνίδι. Η Ένωση ολοκλήρωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Λάτσι με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 62ο λεπτό.

Χανιά: Κουτζαβασίλης, Φόμπι (81′ Καψάλης), Ζιούλης, Παντεκίδης, Κογιέτε (70′ Καμαρά), Παναγιωτούδης, Κάρλος (81′ Βασιλακάκης), Τριανταφυλλάκος, Βασιλόγιαννης, Βάρκας, Κόλα (58′ Κολλάς).

ΑΕΚ Β': Γκίνης, Σταμούλης, Μπούσης (78′ Παρράς), Λάτσι, Γιαννούτσος, Μουστακόπουλος, Μπάμπης, Γερολέμου (66′ Αρβανίτης), Γιούσης (78′ Τζούντα Γκαρσία), Μιτάι, Κοσίδης (70′ Ε. Χριστόπουλος).

Η βαθμολογία

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΧΑΝΙΑ ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ