CHAMPIONS LEAGUE

Champions League: Βραδιά γεμάτη ματσάρες, ο Βλαχοδήμος κόντρα στον γαλαξία αστέρων της Παρί

Ο Έρλινγκ Χάλαντ πανηγυρίζει αφού σκόραρε στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με τη Γουλβς
Ο Έρλινγκ Χάλαντ πανηγυρίζει αφού σκόραρε στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με τη Γουλβς © 2022 RUI VIEIRA / AP IMAGES

Οι μάχες στο Champions League συνεχίζονται το βράδυ της Τετάρτης (05/10) με το πρόγραμμα να συμπεριλαμβάνει πολλές αναμετρήσεις με μεγάλο ενδιαφέρον.

Το Champions League συνεχίζεται την Τετάρτη (04/10) με τα παιχνίδια που κλείνουν την τρίτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων της διοργάνωσης.

Το ματς της Τσέλσι με τη Μίλαν ξεχωρίζει από πλευράς ονομάτων με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους. Από τη μία οι γηπεδούχοι έχουν μόλις έναν βαθμό μετά από δύο αγώνες και επιθυμούν την πρώτη τους νίκη, ενώ από την άλλη η Μίλαν είναι πρώτη στον όμιλο με τέσσερις βαθμούς.

Μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει και η αναμέτρηση της Μπενφίκα με την Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος θα προσπαθήσει να κρατήσει ανέπαφη την εστία του απέναντι στο γαλαξία αστέρων που έχουν οι Παριζιάνοι. Μάλιστα, Μπενφίκα και Παρί Σεν Ζερμέν είναι οι δύο αήττητες ομάδες του ομίλου μέχρι τώρα.

Η κάτοχος του τίτλου, Ρεάλ Μαδρίτης, θα αντιμετωπίσει τον άμεσο ανταγωνισμό της στον όμιλο, τη Σαχτάρ Ντόνετσκ, ενώ η Μάντσεστερ Σίτι του Έρλινγκ Χάλαντ θα αγωνιστεί εναντίον της Κοπεγχάγης.

Στην ειδική ενότητα του SPORT24 μπορείτε να δείτε όλο το τηλεοπτικό πρόγραμμα κάθε ημέρες, ενώ όλες οι αναμετρήσεις θα καλυφθούν ζωντανά από το Matchcenter.

Το πρόγραμμα της Τετάρτης 05/10

  • 19.45 Ζάλτσμπουργκ - Ντινάμο Ζάγκρεμπ COSMOTE SPORT 3HD
  • 19.45 Λειψία - Σέλτικ COSMOTE SPORT 2HD
  • 22.00 Τσέλσι - Μίλαν COSMOTE SPORT 2HD & COSMOTE SPORT 4K
  • 22.00 Ρεάλ Μαδρίτης - Σαχτάρ Ντόνετσκ COSMOTE SPORT 5HD
  • 22.00 Μάντσεστερ Σίτι - Κοπεγχάγη COSMOTE SPORT 6HD
  • 22.00 Σεβίλλη - Ντόρτμουντ COSMOTE SPORT 7HD
  • 22.00 Μπενφίκα - Παρί Σεν Ζερμέν COSMOTE SPORT 3HD - MEGA
  • 22.00 Γιουβέντους - Μακάμπι Χάιφα COSMOTE SPORT 8HD
TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ