CHAMPIONS LEAGUE

Champions League: Ο Βλαχοδήμος κράτησε το μηδέν με τη "βοήθεια" του VAR στο Ντιναμό Κιέβου - Μπενφίκα

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος στην αναμέτρηση με την Ντιναμό Κιέβου για την πρεμιέρα του Champions League
Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος στην αναμέτρηση με την Ντιναμό Κιέβου για την πρεμιέρα του Champions League AP PHOTO/EFREM LUKATSKY

O Οδυσσέας Βλαχοδήμος κράτησε το μηδέν στη λευκή ισοπαλία της Μπενφίκα με την Ντιναμό Κιέβου, έχοντας ως σύμμαχο και το VAR. Ισόπαλα έληξαν και τα Βιγιαρεάλ - Αταλάντα (2-2) και Λιλ - Βόλφσμπουργκ (0-0).

Ολοκληρώθηκε το πρώτος μέρος της πρεμιέρας της φάσης των ομίλων του Champions League. Η Μπενφίκα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου έμεινε στο μηδέν κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου.

Η ομάδα του Ζόρζε Ζεσούς ήταν ανώτερη στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού, ωστόσο το VAR τους γλύτωσε, καθώς ακυρώθηκε το γκολ του Σαπαρένκο στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Δύο λεπτά νωρίτερα, έκανε μια εντυπωσιακή στην προσπάθεια του Μπουγιάλσκι, ενώ προηγήθηκε ένα δυνατό σουτ του Σπαρένκο το οποίο τράνταξε το δοκάρι.

Αυτή δεν ήταν η μόνη επέμβαση του Έλληνα κίπερ, καθώς πραγματοποίησε μια ακόμα εντυπωσιακή επέμβαση στην απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σαπαρένκο στο 9'.

Στο άλλο παιχνίδι η Μπάγερν Μονάχου είχε εύκολο έργο κόντρα στην Μπαρτσελόνα, καθώς επικράτησε άνετα με 3-0 και σκαρφάλωσε στην κορυφή του ομίλου.

Ντιναμό Κιέβου: Μπόικο, Κεντζιόρα, Ζαμπάρνι, Σιρότα, Μικολένκο, Τσιγκάνκοφ (76' Καραβάεφ), Σίντορτσουκ, Σαπαρένκο, Ντε Πένα (76' Βέρμπιτς), Μπουγιάλσκι, Σκούριν (59' Γκάρμας)

Μπενφίκα: Βλαχοδήμος, Οταμέντι, Βερτόνγκεν, Μοράτο, Ζιλμπέρτο (59' Λάτσαρο), Μάριο (85' Τααράμπτ), Βάιγκλ, Γκριμάλδο, Ράφα Σίλβα (90' Πίτσι), Έβερτον (59' Ραντόνιτς), Γιάρεμτσουκ (59' Νούνιεζ)

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής:

Η βαθμολογία:

Η Βιγιαρεάλ αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Αταλάντα. Οι Ιταλοί πήραν το προβάδισμα στο σκορ με τον Φρόιλερ στο 5'. Ο Ντουβάν Ζάπατα όντας με πλάτη στην περιοχή, έστρωσε στον Ελβετό μέσο και αυτός με δυνατό τελείωμα και με τη συνδρομή του δοκαριού, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Το κίτρινο υποβρύχιο απάντησε άμεσα με κοντινή προβολή του Τρινκέρος, με την μπάλα να καταλήγει στο βάθος της εστίας του Μούσο.

Η Βιγιαρεάλ έκανε το 2-1 με τον Τζανούμα στο 73ο λεπτό, ενώ η Αταλάντα πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης με τον Γκόζενς, με το 2-2 να παραμένει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της λήξης. Το "κίτρινο υποβρύχιο" ολοκλήρωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Κοκελέν στο 84ο λεπτό με δεύτερη κίτρινη.


Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής στον έκτο όμιλο:

Η βαθμολογία:

Η Λιλ αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς σκορ με τη Βόλφσμπουργκ. Οι "λιλουά" βρήκαν δίχτυα στο 48ο λεπτό με τον Ντέιβιντ, ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε μέσω VAR, καθώς η μπάλα είχε περάσει εκτός αγωνιστικού χώρου (πλάγιο), πριν καταλήξει στα δίχτυα.

Ο Μπρουκς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 63ο λεπτό και άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες.

Νωρίτερα η Σεβίλλη έμεινε στο 1-1 με τη Σάλτσμπουργκ σε ένα παιχνίδι που θα μείνει στην ιστορία, καθώς έγιναν τέσσερα πέναλτι, ενώ η Σεβίλλη ολοκλήρωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες, λόγω της αποβολής του Εν Νεσιρί.

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής στον έβδομο όμιλο:

Η βαθμολογία:

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΑΤΑΛΑΝΤΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ