CHAMPIONS LEAGUE

Champions League: Το δεύτερο πιάτο της 4ης αγωνιστικής και οι ομάδες που βλέπουν τους "16" από σήμερα

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Ρεάλ απέναντι στην Οσασούνα | 7 Οκτωβρίου 2023
Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Ρεάλ απέναντι στην Οσασούνα | 7 Οκτωβρίου 2023 @2023 JOSE BRETON/AP IMAGES

Σπουδαίες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα για την τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League, με τέσσερις ομάδες να έχουν τη δυνατότητα να εξασφαλίσουν από τώρα θέση για τους "16" της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Το δεύτερο πιάτο της τέταρτης αγωνιστικής του Champions League διεξάγεται σήμερα (08/11) και περιλαμβάνει άκρως ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Η αγώνα για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια κορυφώνεται, μιας και πλησιάζουμε στην τελευταία αγωνιστική.

Ήδη θέση στους "16" έκλεισαν από χθες η Μάντσεστερ Σίτι και η Λειψία, οι οποίες είναι μάλιστα στον ίδιο όμιλο και στο φινάλε θα μονομαχήσουν για την τελική κατάταξή τους.

Στον πρώτο όμιλο η Μπάγερν Μονάχου φιλοξενεί τη Γαλατασαράι στο Μόναχο και με νίκη εξασφαλίζει μια θέση στα νοκ-άουτ ενώ θα είναι πολύ κοντά και στην εξασφάλιση της πρωτιάς. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιμετωπίζει την Κοπεγχάγη εκτός έδρας και η νίκη είναι μονόδρομος για να συνεχίσει στα νοκ-άουτ της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο δεύτερος όμιλος εξακολουθεί να παραμένει ανοικτός, έχοντας όμως πλέον δύο φαβορί και δύο αουτσάιντερ για την πρόκριση. Η Άρσεναλ ηγείται της κούρσας με έξι βαθμούς και φιλοξενεί τη Σεβίλλη που είναι στην τρίτη θέση, έχοντας δύο βαθμούς.

Στο άλλο εξίσου κρίσιμο παιχνίδι του ομίλου, η Αϊντχόφεν φιλοξενεί τη Λανς σε ένα παιχνίδι που αν οι Γάλλοι μείνουν όρθιοι θα έχουν σημαντικές πιθανότητες για την πρόκριση.

Στον τρίτο όμιλο η Ρεάλ έχει το απόλυτο των νικών στις τρεις πρώτες αγωνιστικές και με νίκη κόντρα στην Μπράγκα στο "Μπερναμπέου" θα κλείσει μια θέση για τους "16", μιας και θα απέχει εννέα βαθμούς από την τρίτη θέση.

Στο άλλο παιχνίδι η Νάπολι που ακολουθεί με έξι βαθμούς φιλοξενεί στο "Μαραντόνα" την Ουνιόν και θέλει ένα πολύ σημαντικό τρίποντο για την πρόκριση, ενώ οι Γερμανοί θέλουν να πάρουν τον πρώτο τους βαθμό στον όμιλο.

Στον τέταρτο όμιλο οι δύο πρωτοπόρες, Ίντερ και Ρεάλ Σοσιεδάδ έχουν τη δυνατότητα να εξασφαλίσουν μια θέση στους "16" του Champions League.

Οι νερατζούρι δοκιμάζονται στην έδρα της Σάλτσμπουργκ και θέλουν με νίκη να εξασφαλίσουν μια θέση στα νοκ-άουτ, ενώ οι Αυστριακοί θέλουν νίκη για να μείνουν ζωντανοί για τα νοκ-άουτ του Champions League. Η Ρεάλ Σοσιεδάδ φιλοξενεί την ουραγό Μπενφίκα και με νίκη θα βρεθεί στους "16" (αν την ίδια ώρα κερδίσει και η Ίντερ).

Το σημερινό πρόγραμμα του Champions League και τα κανάλια

  • 19:45 / Uefa Champions League Λεπτό προς Λεπτό / COSMOTE Sport 1
  • 19:45 Champions League: Ρεάλ Σοσιεδάδ - Μπενφίκα / COSMOTE Sport 3
  • 19:45 Champions League: Νάπολι - Ουνιόν / COSMOTE Sport 2
  • 22:00 Champions League: Μπάγερν - Γαλατασαράι / COSMOTE Sport 5
  • 22:00 Champions League: Αϊντχόφεν - Λανς / COSMOTE Sport 9
  • 22:00 Champions League: Σάλτσμπουργκ - Ίντερ / COSMOTE Sport 8
  • 22:00 Champions League: Κοπεγχάγη - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ / COSMOTE Sport 7 / MEGA
  • 22:00 Champions League: Άρσεναλ - Σεβίλλη / COSMOTE Sport 3
  • 22:0 Champions League: Ρεάλ - Μπράγκα / COSMOTE Sport 2
TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΝΑΠΟΛΙ ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΑΡΣΕΝΑΛ ΣΕΒΙΛΛΗ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ