CHAMPIONS LEAGUE

Champions League: Τα ζευγάρια των ημιτελικών

Ο Γιόσουα Κίμιχ της Μπάγερν μονομαχεί με τον Άνχελ ντι Μαρία της Παρί για τον 2ο προημιτελικό του Champions League 2020-2021 στο "Παρκ ντε Πρενς", Παρίσι | Τρίτη 13 Απριλίου 2021
Ο Γιόσουα Κίμιχ της Μπάγερν μονομαχεί με τον Άνχελ ντι Μαρία της Παρί για τον 2ο προημιτελικό του Champions League 2020-2021 στο "Παρκ ντε Πρενς", Παρίσι | Τρίτη 13 Απριλίου 2021 © 2021 FRANCOIS MORI/ASSOCIATED PRESS

Η Παρί απέκλεισε την Μπάγερν στα προημιτελικά του Champions League και περιμένει το νικητή από το Μάντσεστερ Σίτι - Ντόρτμουντ, ενώ η Τσέλσι μετά την Πόρτο θέλει να αποκλείσει μία εκ των Ρεάλ ή Λίβερπουλ.

Η Παρί άντεξε την πίεση της Μπάγερν και απέκλεισε την πρωταθλήτρια Ευρώπης, ενώ η Τσέλσι προκρίθηκε επί της Πόρτο ύστερα από την πρώτη μέρα των ρεβάνς στα προημιτελικά του Champions League. Αυτό σημαίνει ότι οι δύο θριαμβεύτριες περιμένουν την Τετάρτη για να μάθουν τους αντιπάλους τους, με την κλήρωση να έχει γίνει ήδη.

Η Παρί θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Μάντσεστερ Σίτι - Ντόρτμουντ, ενώ η Τσέλσι εκείνον από το Ρεάλ - Λίβερπουλ. Οι πρώτοι αγώνες είναι προγραμματισμένοι για τις 27 και 28 του μήνα, ενώ οι ρεβάνς στις 4-5 Μαΐου.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ

Τρίτη 13 Απριλίου

Τσέλσι - Πόρτο 0-1 (90+4' Ταρεμί) - 2-0 το πρώτο παιχνίδι

Παρί - Μπάγερν 0-1 (40' Τσούπο Μότινγκ) - 3-2 το πρώτο παιχνίδι

Τετάρτη 14 Απριλίου

Ντόρτμουντ - Μάντσεστερ Σίτι (1-2)

Λίβερπουλ - Ρεάλ (1-3)

ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΤΩΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ

Παρί - Μάντσεστερ Σίτι ή Ντόρτμουντ

Ρεάλ ή Λίβερπουλ - Τσέλσι

Photo Credits: © 2021 Francois Mori/Associated Press

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ