CHAMPIONS LEAGUE

Champions League: Μπαρτσελόνα και Σίτι καθαρίζουν την πρόκριση ενώ η Μίλαν θέλει να πάρει εκδίκηση από την Παρί

Ο Κιλιάν Εμπαπέ της Παρί πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Ναντ για τη Ligue 1 2022-2023 στο "Παρκ ντε Πρενς", Παρίσι | Σάββατο 4 Μαρτίου 2023
Ο Κιλιάν Εμπαπέ της Παρί πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Ναντ για τη Ligue 1 2022-2023 στο "Παρκ ντε Πρενς", Παρίσι | Σάββατο 4 Μαρτίου 2023 © 2023/AURELIEN MORISSARD/AP IMAGES

Το Champions League επιστρέφει με το πρώτο πιάτο της τέταρτης αγωνιστικής των ομίλων να περιλαμβάνει σπουδαίες αναμετρήσεις με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Το Champions League επιστρέφει με την πρώτξ μέρα της τέταρτης αγωνιστικής στους τέσσερις από τους οκτώ ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει τους αγώνες από τον πέμπτο έως τον όγδοο όμιλο με την αναμέτρηση ανάμεσα στην Μίλαν και την Παρί Σεν Ζερμάν να ξεχωρίζει. Με ενδιαφέρον αναμένεται το Ντόρτμουντ - Νιούκαστλ και το Λάτσιο - Φέγενορντ.

Στον πέμπτο όμιλο, η Λάτσιο υποδέχεται τη Φέγενορντ με τους Ιταλούς να θέλουν να πάρουν ρεβάνς για την ήττα τους με 3-1 στο ματς της τρίτης αγωνιστικής και να επανέλθουν σε μια από τις δύο πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Βέβαια οι Ολλανδοί με θετικό αποτέλεσμα εξασφαλίζουν κατά πολύ την πρόκριση τους.

Η Ατλέτικο από την πλευρά της υποχρεώθηκε σε 2-2 με τη Σέλτικ στη Σκωτία και στην Ισπανία θα ψάξει το τρίποντο που υπό προϋποθέσεις θα επαναφέρει την ομάδα του Σιμεόνε στην κορυφή. ΟΙ "ροχιμπλάνκος" προέρχονται και από μια γκέλα στο πρωτάθλημα Ισπανίας και δεδομένα θέλουν την επίστροφη στις νίκες.

Το πρόγραμμα του ομίλου:

  • 22:00 Λάτσιο - Φέγενορντ / COSMOTE Sport 7
  • 22:00 Ατλέτικο Μαδρίτης - Σέλτικ / COSMOTE Sport 5

Ο έκτος όμιλος είναι ένας όμιλος που έχει χαρακτηριστεί ως ο πιο δύσκολος της φετινής διοργάνωσης με τις τέσσερις ομάδες να έχουν όλες βαθμούς. και να παραμένουν όλες στο παιχνίδι της πρόκρισης. Η τέταρτη αγωνιστική είναι καθοριστική και ενδεχομένως να ξεκαθαρίσει κάπως η κατάσταση.

Το μεγαλύτερο ματς της ημέρας είναι ο Μίλαν - Παρί Σεν Ζερμέν καθώς για τους Ιταλούς δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης καθώς σε κάθε άλλη περίπτωση τα πράγματα μπορεί να είναι καθοριστικά. Οι Γάλλοι βέβαια μετά το 3-0 επί των "ροσονέρι" στο "Παρκ Ντε Πρενς" στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής αν διπλασιάσουν τις νίκες του θα κάνουν ένα σημαντικό βήμα για την εξασφάλιση της πρωτιάς.

Στην Γερμανία η Ντόρτμουντ μετά τη βαριά ήττα από τη Μπάγερν θα επιδιώξει να επανέλθει στα νικηφόρα αποτέλεσμα να "ντουμπλάρει" τις νίκες της επί της Νιούκαστλ και να βρεθεί σε θέση ισχύος έναντι των υπολοίπων ομάδων για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League.

Το πρόγραμμα του ομίλου:

  • 19:45 Ντόρτμουντ - Νιούκαστλ / COSMOTE Sport 3
  • 22:00 Μίλαν - Παρί Σεν Ζερμέν / COSMOTE Sport 2

Η Μάντσεστερ Σίτι που έχει κάνει το τρία στα τρία στον έβδομο όμιλο θέλει να διατηρήσει το απόλυτο για να τελειώνει το δυνατόν γρηγορότερα με την πρωτιά. Οι παίκτες του Γκουαρδιόλια άλλωστε έχουν δείξει εξαιρετικό πρόσωπο στις τρεις πρώτες αγωνιστικές με τρεις νίκες με το ίδιο σκορ, 3-1 κόντρα στις υπόλοιπες ομάδες του ομίλου.

Στο άλλο ματς του ομίλου ο Ερυθρός Αστέρας φιλοξενεί την Λειψία και ψάχνει την πρώτη του νίκη προκειμένου να εκμεταλευτεί και μια ήττα της Γιανγκ Μπόις ούτως ώστε να αυξήσουν τις ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League.

Το πρόγραμμα του ομίλου:

  • 22:00 Μάντσεστερ Σίτι - Γιανγκ Μπόις / COSMOTE Sport 3
  • 22:00 Ερυθρός Αστέρας - Λειψία / COSMOTE Sport 8

Ιδιαίτερα σημαντική είναι η αγωνιστική και για τον όγδοο όμιλο. Στην αναμέτρηση που προηγείται χρονικά, η Μπαρτσελόνα που έχει το τρία στα τρία παίζει εκτός έδρας με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ. Οι Ισπανοί με ένα ακόμη τρίποντο και το τέσσερα στα τέσσερα θα κάνουν καθοριστικό βήμα για την πρώτη θέση.

Στο άλλο ματς του ομίλου η Πόρτο που είναι στο κατώπι της Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Άντβερπ που ακόμα δεν έχει πάρει πόντο στη διοργάνωση καθώς μετράει τρεις ήττες στις τρεις πρώτες αγωνιστικές των ομίλων.

Το πρόγραμμα του ομίλου:

  • 19:45 Σαχτάρ Ντόνετσκ - Μπαρτσελόνα / COSMOTE Sport 2
  • 22:00 Πόρτο - Αντβέρπ / COSMOTE Sport 9
TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΙΛΑΝ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΠΟΡΤΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ ΛΑΤΣΙΟ ΑΤΛΕΤΙΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ