CHAMPIONS LEAGUE

Champions League: Σπουδαίες ρεβάνς σε Μάντσεστερ και Άμστερνταμ

Στιγμιότυπο ανάμεσα στην Ατλέτικο και τη Μάντσεστερ Γιουναίτεντ
Στιγμιότυπο ανάμεσα στην Ατλέτικο και τη Μάντσεστερ Γιουναίτεντ @ 2022 MANU FERNANDEZ / AP IMAGES

Σπουδαίες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα του Champions League, με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να αντιμετωπίζει την Ατλέτικο στο Ολντ Τράφορντ και τον Άγιαξ την Μπενφίκα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου στη Γιόχαν Κρόιφ Αρένα για τη ρεβάνς των "16" της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Δείτε τις πιθανές ενδεκάδες των δύο ομάδων, αλλά και τα κανάλια από τα οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε τους αγώνες.

Μπαίνουμε πλέον στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση της φάσης των '16" του τρέχοντος Champions League, καθώς απόψε το βράδυ θα μάθουμε δύο ακόμα φιναλίστ της προημιτελικής φάσης.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Ατλέτικο στο Ολντ Τράφορντ (15/03, 22:00, COSMOTE Sport 2 και Live SPORT24), για τη ρεβάνς του 1-1 στο Γουάντα Μετροπολιτάνο, ενώ ο Άγιαξ φιλοξενεί την Μπενφίκα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου στη Γιόχαν Κρόιφ Αρένα (15/03, 22:00, COSMOTE Sport 3 και Live SPORT24), με το σκορ του πρώτου αγώνα στο Ντα Λουζ να είναι 2-2.

Πρόκειται για δύο αμφίρροπα ζευγάρια, ιδιαίτερα αν αναλογιστούμε ότι έπαψε να υφίσταται ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ, που θα έδινε ένα μικρό αβαντάζ στις γηπεδούχους, ειδικότερα στον Αίαντα. Υπενθυμίζεται ότι ήδη στα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, έχουν προκριθεί οι Ρεάλ Μαδρίτης, Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Σίτι και Μπάγερν Μονάχου.

Ρίχνουν τη ζαριά τους για μια διάκριση στο Ολντ Τράφορντ

Η σεζόν δεν έχει κυλήσει καλά, τόσο για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όσο και για την Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι κόκκινοι διάβολοι έχασαν νωρίς τη δυνατότητα διεκδίκησης του Κυπέλλου Αγγλίας ή του Λιγκ Καπ, ενώ οι ροχιμπλάνκος αποκλείστηκαν από το Κύπελλο Ισπανίας από τη φάση των "16".

Το Champions League είναι η μοναδική ελπίδα για διάκριση (όχι απαραίτητα την κατάκτηση του τίτλου αλλά μια καλή πορεία) και στο Ολντ Τράφορντ θα ρίξουν την τελευταία τους ζαριά για να πετύχουν κάτι αξιόλογο στην τρέχουσα σεζόν, μιας και απέχουν αρκετούς βαθμούς από τις πρωτοπόρους των πρωταθλημάτων τους.

Ο Ράνγκνικ είδε τους Μπρούνο Φερνάντες, Σκοτ ΜακΤόμινεϊ και Λουκ Σο να προπονούνται και να είναι διαθέσιμοι. Αντίθετα ο Τσόλο Σιμεόνε δεν υπολογίζει στους Καράσκο (τιμωρημένος) και στους Κούνια, Βας, Βρσάλικο, Λεμάρ, Ερμόσο και Κοντογκμπιά, λόγω τραυματισμών.

Πιθανές ενδεκάδες: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Νταλό, Βαράν, Μαγκουάιρ, Τέλες, Φρεντ, ΜακΤόμινεϊ, Σάντσο, Ράσφορντ, Πογκμπά, Ρονάλντο.

Ατλέτικο: Όμπλακ, Σάβιτς, Φελίπε, Μαντάβα, Λιορέντε, Ντε Πολ, Κόκε, Ερέρα, Λόδι, Φέλιξ, Κορέα.

Ώρα/ Κανάλι: 22:00 / COSMOTE SPORT 2

Κυνηγάνε τη διάκριση με Βλαχοδήμο οι Λουζιτανοί

Με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο κάτω από τα δοκάρια, οι Λουζιτανοί θα ψάξουν το διπλό στο Άμστερνταμ, το οποίο θα εξασφαλίσει την πρόκριση στους Πορτογάλους, που έχουν χάσει τη θέαση της κορυφής.

Αντίθετα ο "Αίαντας" έχει στο κεφάλι του και το πρωτάθλημα που είναι πρώτος, ωστόσο η ομάδα του Έρικ Τεν Χαχ θα ήθελε να επαναλάβει την πορεία του 2019 που έφτασε μέχρι τα ημιτελικά και έχασε για πολύ λίγο την πρόκριση στον τελικό.

Πιθανές ενδεκάδες: Άγιαξ: Ονάνα, Μαζράουι, Τίμπερ, Μαρτίνεζ, Μπιλτν, Κλάασεν, Γκράβενμπερκ, Αντονί, Μπεργκίς, Τάντιτς, Αλέ.

Μπενφίκα: Βλαχοδήμος, Λατσάρο, Οταμέντι, Βερτόνγκεν, Γκριμάλδο, Σίλβα, Βάιγκλ, Τααράμπτ, Έβερτον, Ράμος, Νούνιες.

Ώρα / Κανάλι: 22:00 / COSMOTE SPORT 3

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΑΓΙΑΞ ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ