CHAMPIONS LEAGUE

Champions League: Σπουδαία ντέρμπι Λίβερπουλ - Μίλαν και Ίντερ - Ρεάλ Μαδρίτης, η Παρί του Μέσι απέναντι στη Μπριζ

Ο Λιονέλ Μέσι με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν κόντρα στην Ρεμς στο ντεμπούτο του στην Ligue 1 | 29 Αυγούστου 2021
Ο Λιονέλ Μέσι με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν κόντρα στην Ρεμς στο ντεμπούτο του στην Ligue 1 | 29 Αυγούστου 2021 @2021 FRANCOIS MORI/AP IMAGES

Το Champions League επέστρεψε στην αγωνιστική δράση με τα ντέρμπι Λίβερπουλ - Μίλαν και Ίντερ - Ρεάλ Μαδρίτης να ξεχωρίζουν. Η Παρί Σεν Ζερμέν του Μέσι παίζει στο Βέλγιο με τη Μπριζ.

Η αναμονή τελείωσε. Από το βράδυ της Τρίτης (14/09) το Champions League επέστρεψε στη δράση με σπουδαία παιχνίδια και όλοι οι φίλοι του ποδοσφαίρου είναι έτοιμοι να ζήσουν μεγάλες βραδιές για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Το σημερινού... μενού περιλαμβάνει επίσης μεγάλα παιχνίδια και δυο ντέρμπι που κλέβουν την παράσταση σε Μιλάνο και Λίβερπουλ.

Η Ίντερ υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης στο "Σαν Σίρο" για τον 4ο όμιλο, με την πρωταθλήτρια Ιταλίας να φιλοδοξεί φέτος να κάνει μια καλή πορεία στον θεσμό, το ίδιο και η "βασίλισσα", ενώ για τον 2ο όμιλο η Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ φιλοξενεί τη Μίλαν του Στέφανο Πιόλι στο Άνφιλντ. Στα δυο αυτά παιχνίδια.... απλώνονται συνολικά 29 Κύπελλα Πρωταθλητριών.

Βέβαια, δεν είναι οι μόνες σπουδαίες αναμετρήσεις που διεξάγονται απόψε. Άπαντες περιμένουν να δουν και τον Λιονέλ Μέσι με την φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν στο Βέλγιο με τη Μπριζ στο πλαίσιο του 1ου ομίλου. Δεν αγωνίστηκε για τη Ligue 1, το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, λογικά θα βρίσκεται στο αρχικό σχήμα των Παριζιάνων στο εναρκτήριο ματς του φετινού Champions League.

Από 'κει και πέρα, η Σαχτάρ Ντόνετσκ παίζει στη Μολδαβία με τη Σερίφ Τίρασπολ των Αθανασιάδη και Κολοβού, η Ντόρτμουντ του Χάλαντ έχει δύσκολη αποστολή στην Κωνσταντινούπολη με τη Μπεσίκτας,ενώ η Σπόρτινγκ υποδέχεται τον Άγιαξ στη Λισσαβώνα και όλα τα αποτελέσματα είναι ανοικτά.

Στο "Γουάντα Μετροπολιτάνο", η Ατλέτικο Μαδρίτης του Αντουάν Γκριεζμάν και του Λουίς Σουάρες φιλοξενεί την Πόρτο, ενώ η περσινή φιναλίστ της διοργάνωσης, Μάντσεστερ Σίτι, έχει τον πρώτο λόγο απέναντι στη Λειψία και θέλει να μπει με το... δεξί.

Φυσικά, όλες οι αναμετρήσεις θα έχουν κάλυψη από το matchcenter του SPORT24 με λεπτό προς λεπτό περιγραφή και video με τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις απ' όλα τα ματς.

Οι όμιλοι και το πρόγραμμα της βραδιάς

Πρώτος όμιλος

  1. Μάντσεστερ Σίτι
  2. Παρί Σεν Ζερμέν
  3. Λειψία
  4. Κλαμπ Μπριζ

1η αγωνιστική

Τετάρτη 15/09

22.00 Μάντσεστερ Σίτι - Λειψία / COSMOTE SPORT 7HD

22.00 Μπριζ - Παρί Σεν Ζερμέν / COSMOTE SPORT 5HD - MEGA

Δεύτερος όμιλος

  1. Ατλέτικο Μαδρίτης
  2. Λίβερπουλ
  3. Πόρτο
  4. Μίλαν

1η αγωνιστική

Τετάρτη 15/09

22.00 Ατλέτικο Μαδρίτης - Πόρτο / COSMOTE SPORT 8HD

22.00 Λίβερπουλ - Μίλαν / COSMOTE SPORT 2HD

Τρίτος όμιλος

  1. Σπότινγκ Λισσαβώνας
  2. Ντόρτμουντ
  3. Άγιαξ
  4. Μπεσίκτας

1η αγωνιστική

Τετάρτη 15/09

19.45 Μπεσίκτας - Ντόρτμουντ / COSMOTE SPORT2HD

22.00 Σπόρτινγκ Λισσαβώνας - Άγιαξ / COSMOTE SPORT9HD

Τέταρτος όμιλος

  1. Ίντερ
  2. Ρεάλ
  3. Σαχτάρ
  4. Σέριφ

1η αγωνιστική

Τετάρτη 15/09

19.45 Σερίφ - Σαχτάρ Ντόνετσκ / COSMOTE SPORT3HD

22.00 Ίντερ - Ρεάλ Μαδρίτης / COSMOTE SPORT 3HD

Δείτε εδώ το αναλυτικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΛΕΙΨΙΑ ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΟΡΤΟ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΜΙΛΑΝ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΑΓΙΑΞ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ