CHAMPIONS LEAGUE

Champions League: Ρίχνονται στη μάχη των νοκ-άουτ Ντόρτμουντ - Τσέλσι και η Μπενφίκα του Βλαχοδήμου

Οδυσσέας Βλαχοδήμος
Οδυσσέας Βλαχοδήμος PRINTSCREEN

Η δράση στο Champions League συνεχίζεται την Τετάρτη (15/2) με τις μάχες ανάμεσα σε Ντόρτμουντ και Τσέλσι, Κλαμπ Μπριζ και την Μπενφίκα του Βλαχοδήμου με τα δύο ζευγάρια να παλεύουν στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για το προβάδισμα στη μάχη για την πρόκριση στα προημιτελικά.

Με δύο μεγάλα παιχνίδια συνεχίζεται την Τετάρτη (15/2) το Champions League στους δέκτες μας, με τα ματς Ντόρτμουντ - Τσέλσι (15/02, 22:00, COSMOTE Sport 2, MEGA και Live SPORT24) και Κλαμπ Μπριζ - Μπενφίκα (15/02, 22:00, COSMOTE Sport 3 και Live SPORT24).

Η μονομαχία που μαγνητίζει τα βλέμματα είναι αυτή στη Βεστφαλία. Η Τσέλσι των πολλών προβλημάτων και της μέτριας πτήσης στην Premier League, ψάχνει "καταφύγιο" για διάκριση στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Ο Γκρέιχαμ Πότερ έχει να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα τραυματισμού, ενώ εκτός έχουν μείνει αρκετοί ποδοσφαιριστές, μιας και έμειναν εκτός λίστας λόγω των πολλών λύσεων.

Στον αντίποδα η Ντόρτμουντ, θα αγωνιστεί χωρίς τον Γιουσουφά Μουκοκό που υπέστη σοβαρή ζημιά και θα μείνει εκτός για 1.5 μήνα, αλλά έχοντας όλα τα υπόλοιπα μεγάλα αστέρια διαθέσιμα. Οι κίτρινοι τα πάνε εξαιρετικά στο πρωτάθλημα και είναι στην τροχιά του τίτλου, έχοντας τρεις βαθμούς λιγότερους από την Μπάγερν και δύο από την Ουνιόν.

Στο άλλο παιχνίδι, η Μπενφίκα του Βλαχοδήμου ξεκινάει τις υποχρεώσεις της για μια ακόμα φορά στα νοκ-άουτ του Champions League. Αντίπαλός της είναι η Κλαμπ Μπριζ που ξεπέρασε τον σκόπελο των ομίλων και θέλει να συνεχίσει την ονειρεμένη πορεία της. Όπως συνέβη σε όλα τα ματς των Λουζιτανών και σε αυτό ο Έλληνας διεθνής κίπερ θα αγωνιστεί κάτω από τα δοκάρια.

Στην ειδική ενότητα του SPORT24 μπορείτε να δείτε όλο το τηλεοπτικό πρόγραμμα κάθε ημέρες, ενώ όλες οι αναμετρήσεις θα καλυφθούν ζωντανά από το Matchcenter.

Το πρόγραμμα της Τετάρτης

  • 22:00 Champions League: Ντόρτμουντ - Τσέλσι / COSMOTE Sport 2, MEGA
  • 22:00 Champions League: Κλαμπ Μπριζ - Μπενφίκα / COSMOTE Sport 3
TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΤΣΕΛΣΙ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΒΕΛΓΙΟ ΑΓΓΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ