CHAMPIONS LEAGUE

Champions League: Ματς-πρόκληση στη Μαδρίτη, θέλει το 2Χ2 η Σίτι

Μονομαχία του Τόνι Κρόος με τον Γιόσιπ Ίλιτσιτς
Μονομαχία του Τόνι Κρόος με τον Γιόσιπ Ίλιτσιτς © 2021 LUCA BRUNO/ASSOCIATED PRESS

Η Ρεάλ υποδέχεται την -πάντα επικίνδυνη- Αταλάντα και θέλει να υπερασπιστεί το 1-0 του πρώτου αγώνα, ενώ η Μάντσεστερ Σίτι θέλει να διπλασιάσει τις νίκες κόντρα στην Γκλάντμπαχ και να πάρει την πρόκριση για τα προημιτελικά του Champions League.

Η φάση των 16 του Champions League συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον, καθώς το βράδυ της Τρίτης (16/03, 22:00) η Ρεάλ υποδέχεται την -πάντα επικίνδυνη- Αταλάντα, ενώ η Μάντσεστερ Σίτι, μετά τη νίκη με 2-0 στον πρώτο αγώνα, θέλει να κάνει το 2Χ2 κόντρα στην Γκλάντμπαχ και να πάρει την πρόκριση για τα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Θυμίζουμε πως ήδη στα προημιτελικά βρίσκονται οι Λίβερπουλ, Παρί Σεν Ζερμέν, Ντόρτμουντ και Πόρτο.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ Η ΡΕΑΛ, ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ Η ΑΤΑΛΑΝΤΑ

Η Ρεάλ έκανε το πρώτο βήμα στον πρώτο αγώνα, στο Μπέργκαμο, καθώς επικράτησε 1-0 της Αταλάντα με γκολ του Φερλάν Μεντί. Ωστόσο, η ιταλική ομάδα παραμένει επικίνδυνη και δεν πρόκειται να καταθέσει τόσο εύκολα τα όπλα, εκμεταλλευόμενη και τις πολλές απουσίες των Μαδριλένων.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τραυματιών Ντάνι Καρβαχάλ, Εντέν Αζάρ, Μαριάνο Ντίαθ καθώς και του τιμωρημένου Καζεμίρο, ενώ στα θετικά για τον Γάλλο τεχνικό είναι η επιστροφή του αρχηγού, Σέρχιο Ράμος. Στον αντίποδα, ο Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Χανς Χάτεμπουρ, Μπόσκο Σούταλο και τον τιμωρημένο Ρέμο Φρόιλερ, ενώ αμφίβολος είναι ο Μπέρατ Τζιμσίτι.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, ο Φεντερίκο Βαλβέρδε αναμένεται να πάρει τη θέση του Καζεμίρο στη μεσαία γραμμή της Ρεάλ, ενώ από την άλλη πλευρά ο Ματέο Πεσίνα θα καλύψει το σημαντικό κενό του Ρέμο Φρόιλερ και θα αποτελέσει παρτενέρ του Μάρτεν ντε Ρουν.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ

ΡΕΑΛ (Ζινεντίν Ζιντάν): Κουρτουά, Βάθκεθ, Βαράν, Ράμος, Μεντί, Κρόος, Ίσκο, Μόντριτς, Βαλβέρδε, Βινίσιους, Μπενζεμά.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ (Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι): Γκολίνι, Τολόι, Ρομέρο, Παλομίνο, Μέλε, Ντε Ρουν, Πάσαλιτς, Γκόσενς, Πεσίνα, Μουριέλ, Σαπάτα.

Η "MEAN MACHINE" ΤΟΥ ΓΚΟΥΑΡΔΙΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ 2Χ2

Η εντυπωσιακή πορεία της Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα σε πρωτάθλημα και Ευρώπη αναμένεται να συνεχιστεί, ειδικά μετά το 2-0 του πρώτου αγώνα. Οι "πολίτες" είναι πλήρεις στο αποψινό παιχνίδι με τη γερμανική ομάδα, το οποίο θα διεξαχθεί και πάλι στην Puskas Arena της Βουδαπέστης, και δεν σκοπεύουν να μπουν σε... μπελάδες.

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από νίκη με 3-0 επί της Φούλαμ για την Premier League, ενώ η Γκλάντμπαχ ηττήθηκε 3-1 από την Άουγκσπουργκ για την Bundesliga.

Το οξύμωρο είναι πως οι Γερμανοί παραμένουν χωρίς νίκη από τις 3 Φεβρουαρίου, σε όλες τις διοργανώσεις, λίγες ημέρες προτού ο Μάρκο Ρόζε ανακοινώσει πως αποχωρεί από την τεχνική ηγεσία στο τέλος της σεζόν, προκειμένου να καθίσει στον πάγκο της Ντόρτμουντ. Οι δύο ομάδες δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού και αναμένεται ένα ανοιχτό παιχνίδι, με γκολ και... θέαμα.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ (Πεπ Γκουαρδιόλα): Έντερσον, Γουόκερ, Ρούμπεν Ντίας, Λαπόρτ, Ζιντσένκο, Ρόδρι, Γκιντογκάν, Φεράν Τόρες, Ντε Μπρόινε, Στέρλινγκ, Αγκουέρο.

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ (Μάρκο Ρόζε): Ζόμερ, Λάινερ, Γκίντερ, Ελβέντι, Μπενσεμπαϊνί, Ζακάρια, Νόιχαους, Χόφμαν, Στεντλ, Βολφ, Πλεά.

Photo Credits: © 2021 Luca Bruno/Associated Press

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΑΤΑΛΑΝΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ