CHAMPIONS LEAGUE

Champions League: Οπαδοί των Λίβερπουλ και Ρεάλ θα καταθέσουν για όσα έγιναν στο Σταντ ντε Φρανς

Champions League: Οπαδοί των Λίβερπουλ και Ρεάλ θα καταθέσουν για όσα έγιναν στο Σταντ ντε Φρανς
© 2022 MANU FERNANDEZ/AP IMAGES

Οι οπαδοί της Λίβερπουλ και της Ρεάλ Μαδρίτης θα καταθέσουν την προσεχή Τρίτη (21/06) για όσα συνέβησαν στον τελικό του Champions League, πριν μετά αλλά και κατά τη διάρκεια του μεγάλου τελικού.

Οι οπαδοί της Λίβερπουλ και της Ρεάλ Μαδρίτης θα καταθέσουν στα αρμόδια δικαστικά όργανα για τα περιστατικά που συνέβησαν έξω από το Σταντ Ντε Φρανς, πριν κατά τη διάρκεια αλλά και μετά τον τελικό του Champions League την προσεχή Τρίτη (21/06), σύμφωνα με δημοσίευμα της "L' Equipe".

Τις προηγούμενες ημέρες είχαν λογοδοτήσει οι αρχές για όσα συνέβησαν και τώρα τον λόγο θα λάβουν οι οπαδοί, που είχαν ζητήσει να καταθέσουν και αυτοί για τον τελικό του Παρισίου. Όπως επισημαίνει η γαλλική εφημερίδα, ήδη δύο γκρουπ οπαδών της Λίβερπουλ έχουν επιβεβαιώσει ότι θα καταθέσουν, όπως και η ευρωπαϊκή ομοσπονδία υποστηρικτών ποδοσφαιρικών ομάδων, ενώ αναμένεται να επιβεβαιωθεί και η παρουσία των φίλων των μερένγκες.

Νωρίτερα την ίδια μέρα θα απολογηθούν δύο διοικούντες της UEFA και ο δήμαρχος της περιοχής που βρίσκεται το γήπεδο. Υπενθυμίζεται ότι ο Διευθυντής της αστυνομίας του Παρισίου ανέλαβε τη ευθύνη για όσα άσχημα συνέβησαν.

Ο τελικός στιγματίστηκε από τα άσχημα περιστατικά που συνέβησαν αρκετά θλιβερά γεγονότα έξω από το Σταντ Ντε Φρανς, με αποτέλεσμα να καθυστερήσει η έναρξη του τελικού για πάνω από μισή ώρα. Η UEFA ζήτησε συγγνώμη προς τους φιλάθλους των δύο ομάδων.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΤΕΛΙΚΟΣ CHAMPIONS LEAGUE 2022 ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ