CHAMPIONS LEAGUE

Champions League: Όλα ανοικτά για το εισιτήριο στα προημιτελικά σε Μάντσεστερ και Οπόρτο

Champions League: Όλα ανοικτά για το εισιτήριο στα προημιτελικά σε Μάντσεστερ και Οπόρτο
© 2023/LUCA BRUNO/AP IMAGES

Η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται την Λειψία και η Πόρτο την Ίντερ με φόντο το εισιτήριο στα προημιτελικά του Champions League. Ανοικτά και τα δύο ζευγάρια μετά τα αποτελέσματα στους πρώτους αγώνες.

Δύο πολύ σπουδαία παιχνίδια πραγματοποιούνται απόψε στις 22:00 στο πλαίσιο της φάσης των "16" του Champions League, όπου όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά μετά τα αποτελέσματα στα πρώτα παιχνίδια και αναμένουμε σκληρές μάχες για πρόκριση στην οκτάδα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Φαβορί η Σίτι, αλλά πρέπει να μοχθήσει

Η Μάντσεστερ Σίτι φιλοξενεί την Λειψία στο "Etihad Stadium" (COSMOTE SPORT 2HD και LIVE στο SPORT24), όπου το 1-1 της αναμέτρησης επί γερμανικού εδάφους διατηρεί ακέραιες τις ελπίδες των φιλοξενούμενων για πρόκριση. Προφανώς η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα έχει τον πρώτο λόγο, αλλά σε καμία των περιπτώσεων δεν είναι εύκολη η αποστολή της.

Θυμίζουμε ότι στο πρώτο ματς, οι "Πολίτες" προηγήθηκαν με τον Μαχρέζ και ισοφάρισε με κεφαλιά ο Γκβάρντιολ. Οι πρωταθλητές Αγγλίας μετρούν τέσσερις σερί νίκες σε Premier League και FA Cup, ενώ παραμένουν αήττητοι (21 νίκες και 2 ισοπαλίες) στα 23 τελευταία παιχνίδια που έχουν δώσει εντός έδρας στον θεσμό. Απουσιάζει ο Στόουνς για τη Σίτι.

Στον αντίποδα, οι Γερμανοί προέρχονται από το επιβλητικό 3-0 επί της Γκλάντμπαχ για το πρωτάθλημα. Απόντες θα είναι οι Γκουλάτσι, Ντιαλό, Ενκουνκού και Σλάγκερ.

Μικρό προβάδισμα οι νερατζούρι

Στο άλλο ματς της βραδιάς, η Πόρτο θα φιλοξενήσει στο "Ντραγκάο" την Ίντερ (COSMOTE SPORT 3HD και LIVE στο SPORT24) και οι φιλοξενούμενοι έχουν μικρό προβάδισμα μετά τη νίκη τους με 1-0 στο Μιλάνο. Σκόρερ για την ομάδα του Σιμόνε Ιντσάγκι ήταν ο Λουκάκου στο 86ο λεπτό.

Η Ίντερ προέρχεται από γερό "χαστούκι" στο πρωτάθλημα, χάνοντας από την Σπέτσια, ενώ μετά το πρώτο ματς με την Πόρτο είχε χάσει και από τη Μπολόνια. Επομένως, έχει ενδιαφέρον το πώς θα παρουσιαστεί στον αγώνα. Οι Γκόσενς και Ντάλμπερτ είναι απόντες και οι Κορέα, Σκρίνιαρ είναι αμφίβολοι.

Με τη σειρά τους, οι "Δράκοι" θα παλέψουν για την ανατροπή. Στο πρώτο παιχνίδι είχαν πολλές ευκαιρίες για γκολ, αλλά έπεσαν πάνω σε έναν εντυπωσιακό Ονανά που έκανε πλήθος σωτήριων επεμβάσεων. Ο τιμωρημένος Οτάβιο και οι τραυματίες Εβανίλσον, Μαρσέλο δεν υπολογίζονται από τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΙΝΤΕΡ ΛΕΙΨΙΑ ΠΟΡΤΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ