CHAMPIONS LEAGUE

Champions League: Οι έξι από τις οκτώ ομάδες των προημιτελικών

Ο Βλαχοδήμος πανηγυρίζει τη νίκη της Μπενφίκα
Ο Βλαχοδήμος πανηγυρίζει τη νίκη της Μπενφίκα PHOTO CREDITS: © 2021 ARMANDO FRANCA / AP IMAGES

Η Μπενφίκα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου και η Ατλέτικο προκρίθηκαν στα προημιτελικά του Champions League, που ήδη έχουν έξι ομάδες.

Η Μπενφίκα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου κι η Ατλέτικο προστέθηκαν στη λίστα των ομάδων που θα σχηματίσουν τη φετινή προημιτελική φάση του Champions League.

Οι Πορτογάλοι πήραν σπουδαίο διπλό με 1-0 στο Άμστερνταμ κόντρα στον Άγιαξ και η Ατλέτικο έκανε το ίδιο κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Την προηγούμενη εβδομάδα, η Ρεάλ έκανε επική ανατροπή και απέκλεισε την Παρί κι η Μπάγερν διέλυσε τη Ζάλτσμπουργκ. Στα προημιτελικά προκρίθηκαν ήδη Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι, ενώ την Τετάρτη θα συμπληρωθεί το παζλ με τις αναμετρήσεις Γιουβέντους - Βιγιαρεάλ και Λιλ - Τσέλσι.

Η κλήρωση των προημιτελικών θα διεξαχθεί στη Νιόν την Παρασκευή στις 13:00 ώρα Ελλάδας. Μαζί θα διεξαχθεί και το ζευγάρωμα των ημιτελικών και η κλήρωση για το γηπεδούχο του τελικού, που φέτος θα διεξαχθεί στο "Σταντ ντε Φρανς", ύστερα απ' την απόφαση της UEFA να τον μετακινήσει από την "Γκάζπρομ Αρένα" της Αγίας Πετρούπολης.

Οι πρώτοι αγώνες των προημιτελικών θα διεξαχθούν στις 5 και 6 Απριλίου και οι δεύτεροι στις 12 και 13 του μήνα. Οι πρώτοι αγώνες των ημιτελικών θα διεξαχθούν στις 26 και 27 Απριλίου και οι δεύτεροι στις 3 και 4 Μαΐου. Ο τελικός είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο 28 Μαΐου.

Οι ομάδες των προημιτελικών

  • Μπάγερν
  • Λίβερπουλ
  • Ρεάλ
  • Μάντσεστερ Σίτι
  • Μπενφίκα
  • Ατλέτικο

Τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων της φάσης των 16

Τα αποτελέσματα των δεύτερων αγώνων της φάσης των 16

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΓΕΡΝ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ GAME TAG
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ