Champions League: Με Ροναλντίνιο και παίκτες που έχουν περάσει από τη Super League η λίστα καλεσμένων της Παρί για τον τελικό

Η Παρί Σεν Ζερμέν τιμά μερίδα παικτών που πέρασαν από την ομάδα και τους κάλεσε στην Puskas Arena για τον τελικό του Champions League απέναντι στην Άρσεναλ (30/05, 19:00).
Η Παρί Σεν Ζερμέν αντιμετωπίζει την Άρσεναλ στον τελικό του Champions League στην Puskas Arena της Βουδαπέστης (30/05, 19:00) με στόχο να κάνει το back to back.
Οι Παριζιάνοι προσκάλεσαν πρώην παίκτες που φόρεσαν και τίμησαν τη φανέλα των προηγούμενων χρόνων, ανάμεσα τους και οι Ροναλντίνιο, Παουλέτα και Ιμπραίμοβιτς.
Στη λίστα συμπεριλήφθηκαν και δύο παίκτες που έχουν περάσει από τα ελληνικά γήπεδα. Ο λόγος για τον Ντιντιέ Ντομί, πρώην παίκτη του Ολυμπιακού και τον Έρικ Ραμπρεσαντρατανά, πρώην παίκτη της ΑΕΚ.
Αναλυτικά οι καλεσμένοι της Παρί Σεν Ζερμέν:
Τζίμι Αλζερίνο, Μίλαν Μπίεσεβατς, Κλεμέν Σαντόμ, Αμαρά Ντιανέ, Ντιντιέ Ντομί, Μπουκαρί Ντραμέ, Νταβίντ Ζινολά, Λούντοβιτς Ζιουλί, Ζιλόμ Ορό, Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς, Κριστόφ Ζαλέ, Πρεσενέλ Κιμπεμπέ, Λοράν Λερουά, Ντανιζέλ Λιουμπόχα, Νταβίντ Λουίζ, Κλοντ Μακελελέ, Μπλεζ Ματουιντί, Πατρίκ Εμπομά, Ζερεμί Μενές, Μπρούνο Ενγκοτί, Μπαρτολομέ Ογκμπές, Φαμπρίς Πανκρατέ, Χαβιέ Παστόρε, Πέδρο Μιγκέλ Παουλέτα, Έρικ Ραμπρεσαντρατανά, Ροναλντίνιο, Ζερόμ Ροτάν, Μαμαντού Σακό, Αμαρά Σιμπά, Σαλβατόρε Σιρίγου, Χουάν Πάμπλο Σορίν, Σιακά Τιενέ, Σαμί Τραορέ, Ζαν-Λουκ Βασέρ.