CHAMPIONS LEAGUE

Champions League: Η UEFA είχε έτοιμη την ανακοίνωση κατά των φιλάθλων μέρες πριν από τον τελικό

Οπαδοί της Λίβερπουλ προσπαθούν να μπουν στο Σταντ Ντε Φρανς
Οπαδοί της Λίβερπουλ προσπαθούν να μπουν στο Σταντ Ντε Φρανς PRINT SCREEN TWITTER

Η UEFA είχε προετοιμάσει μέρες πριν από τον τελικό του Champions League την ανακοίνωση κατά των φιλάθλων, σε περίπτωση που προέκυπτε κάποιο πρόβλημα, σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του Guardian.

Η ανακοίνωση της UEFA που επέρριπτε ευθύνες στους φιλάθλους για την καθυστέρηση της έναρξης του τελικού Champions League ήταν προπαρασκευασμένη, σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του Guardian και του έγκριτου δημοσιογράφου Ντέιβιντ Κον.

Η ομοσπονδία εμφάνισε στα μάτριξ του "Σταντ ντε Φρανς" ένα μήνυμα για καθυστέρηση στην άφιξη φιλάθλων στο γήπεδο κάποια λεπτά πριν από τη σέντρα του παιχνιδιού της Ρεάλ με τη Λίβερπουλ, παρότι υπήρχαν ουρές χιλιάδων φιλάθλων στα εκδοτήρια.

"Λόγω της αργοπορημένης άφιξης των φιλάθλων, ο αγώνας θα καθυστερήσει. Περαιτέρω πληροφορίες θα ακολουθήσουν το πολύ σε 15 λεπτά", ήταν το μήνυμα της UEFA.

Το μήνυμα είχε προετοιμαστεί αρκετό καιρό νωρίτερα, σύμφωνα με τον Guardian και του ενδελεχούς αφιερώματος που δημοσίευσε την Τετάρτη για το χάος στο Παρίσι.

Υπενθυμίζεται ότι περίπου 15.000 φίλαθλοι της Λίβερπουλ είχαν μπλοκαριστεί στα εκδοτήρια και σε διάφορα σημεία ελέγχου και δεν τους επιτρεπόταν η είσοδος στο γήπεδο, με τα τουρνικέ να κλείνουν από την αστυνομία.

Οι έρευνες των αρχών αντέκρουσαν τους αρχικούς ισχυρισμούς, ακόμα και της γαλλικής κυβέρνησης, αφού αποδείχθηκε ότι το πρόβλημα δεν ήταν τα πλαστά εισιτήρια που εμπόδιζαν την ομαλή είσοδο των φιλάθλων, αλλά η απουσία σχεδίου των αρμοδίων φορέων.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ UEFA ΤΕΛΙΚΟΣ CHAMPIONS LEAGUE 2022 ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ