CHAMPIONS LEAGUE

Champions League: Η Μπαρτσελόνα θέλει ρεβάνς από την Ίντερ, κόντρα στη Ρέιντζερς η Λίβερπουλ με Τσιμίκα

Ντε Φράι και Λεβαντόβσκι μονομαχούν στο Ίντερ - Μπαρτσελόνα
Ντε Φράι και Λεβαντόβσκι μονομαχούν στο Ίντερ - Μπαρτσελόνα 2022 AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Πολλά μεγάλα ματς συμπεριλαμβάνει το πρόγραμμα της Τετάρτης για το Champions League όπου από πλευράς ονομάτων εκείνο που ξεχωρίζει είναι το Μπαρτσελόνα - Ίντερ. Επικίνδυνη έξοδος για τη Λίβερπουλ του Τσιμίκα.

Το βράδυ της Τετάρτης πέφτει η αυλαία της τέταρτης αγωνιστικής στη φάση των ομίλων του Champions League. Εκεί όπου αναμένεται να ξεκαθαρίσουν πολλά για τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Δίχως αμφιβολία τα φώτα στρέφονται και στον αγώνα επιβίωσης της Μπαρτσελόνα, η οποία φιλοξενεί την Ίντερ έπειτα από την ήττα 1-0 στο Μιλάνο. Οι μπλουγκράνα καίγονται για βαθμούς και έχουν σύμμαχο την παράδοση στις εντός έδρας αναμετρήσεις με τους νερατζούρι.

Η Λίβερπουλ με τον Κώστα Τσιμίκα να αναμένεται να αρχίσει στη βασική ενδεκάδα θα επιδιώξει να συνεχίσει το σερί νικών στη Σκωτία, με αντίπαλο τη Ρέιντζερς.

Στον 2ο όμιλο, η Ατλέτικο Μαδρίτης που μοιράζεται τη 2 η θέση της βαθμολογίας με τις Πόρτο και Λεβερκούζεν, θα αντιμετωπίσει την αήττητη Κλαμπ Μπριζ.

Μεγάλο ενδιαφέρον έχει και ο τέταρτος όμιλος, αφού εκτός έδρας ήττα της πρωτοπόρου Σπόρτινγκ Λισαβόνας του Σωτήρη Αλεξόπουλου από την ουραγό Μαρσέιγ, διατάραξε τις ισορροπίες. Κατά συνέπεια, τα "λιοντάρια" θα προσπαθήσουν να ανταποδώσουν, ώστε να κρατήσουν μακριά τις Τότεναμ και Άιντραχτ που την ίδια ώρα θα μονομαχούν στο Λονδίνο.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα της ημέρας θα αρχίσει με τις δύο αναμετρήσεις για τον πρώτο και το δεύτερο ομίλου όπου η Νάπολι θα φιλοξενήσει τον Άγιαξ, ενώ η Ατλέτικο θα υποδεχτεί την Μπριζ. Η Νάπολι είναι μόνη πρώτη και θέλει να σφραγίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση, ενώ στη Μαδρίτη η ομάδα του Σιμεόνε θέλει μόνο νίκη απέναντι στους Βέλγους η οποίοι είναι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Το πρόγραμμα της ημέρας

  • 19.45 Νάπολι - Άγιαξ COSMOTE SPORT 2HD & COSMOTE SPORT 4K
  • 19.45 Ατλέτικο Μαδρίτης - Κλαμπ Μπριζ COSMOTE SPORT 3HD
  • 22.00 Ρέιντζερς - Λίβερπουλ COSMOTE SPORT 2HD
  • 22.00 Μπαρτσελόνα - Ίντερ COSMOTE SPORT 3HD
  • 22.00 Τότεναμ - Άιντραχτ Φρανκφούρτης COSMOTE SPORT 5HD
  • 22.00 Λεβερκούζεν - Πόρτο COSMOTE SPORT 7HD
  • 22.00 Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Μαρσέιγ COSMOTE SPORT 8HD
  • 22.00 Βικτόρια Πλζεν - Μπάγερν Μονάχου COSMOTE SPORT 9HD
TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΙΝΤΕΡ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΝΑΠΟΛΙ ΑΓΙΑΞ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ