CHAMPIONS LEAGUE

Champions League: Η δεύτερη πράξη της 3ης αγωνιστικής περιλαμβάνει άκρως ενδιαφέρουσες μάχες

Ο Κιλιάν Εμπαπέ της Παρί πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Ναντ για τη Ligue 1 2022-2023 στο "Παρκ ντε Πρενς", Παρίσι | Σάββατο 4 Μαρτίου 2023
Ο Κιλιάν Εμπαπέ της Παρί πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Ναντ για τη Ligue 1 2022-2023 στο "Παρκ ντε Πρενς", Παρίσι | Σάββατο 4 Μαρτίου 2023 © 2023/AURELIEN MORISSARD/AP IMAGES

Η δράση στο Champions League συνεχίζεται με το δεύτερο πιάτο της τρίτης αγωνιστικής των ομίλων περιλαμβάνει σπουδαίες αναμετρήσεις με έντονο ενδιαφέρον.

Το Champions League συνεχίζεται και σήμερα με την τρίτη αγωνιστική τους υπόλοιπους τέσσερις ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει τους αγώνες από τον πέμπτο έως τον όγδοο όμιλο με την αναμέτρηση ανάμεσα στην Παρί Σεν Ζερμέν και τη Μίλαν να ξεχωρίζει αλλά δεν είναι η μόνη. Με ενδιαφέρον αναμένεται το Νιουκάστλ - Ντόρτμουντ και το Σέλτικ - Ατλέτικο Μαδρίτης.

Στον πέμπτο όμιλο, η Φέγεντον την Λάτσιο και οι Ολλανδοί που βρίσκονται στην τρίτη θέση θέλουν τη νίκη για να προσπεράσουν τους Ιταλούς και να βρεθούν σε θέση ισχύος. Οι "λατσιάλοι" βέβαια προέρχονται από σπουδαίο λεπτό στη Σκωτία επί της Σέλτικ. Μάλιστα η αναμέτρηση των δύο ομάδων θα ξεκινήσει στις 19:45.

Ακολουθεί η αναμέτρηση της Σέλτικ με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι γηπεδούχοι μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές δεν έχουν πάρει βαθμό και η σημερινή αναμέτρηση είναι "must win". Σε αντίθετη περίπτωση η ευρωπαϊκή συνέχεια θα είναι αρκετά δύσκολη. Βέβαια και οι Ισπανοί θέλουν τη νίκη για να μείνουν στην κορυφή του ομίλου.

Το πρόγραμμα του ομίλου:

  • 19:45 Φέγενορντ - Λάτσιο / COSMOTE Sport 3
  • 22:00 Σέλτικ - Ατλέτικο Μαδρίτης / COSMOTE Sport 5

Ο έκτος όμιλος είναι ένας όμιλος που έχει χαρακτηριστεί ως ο πιο δύσκολος της φετινής διοργάνωσης με τις τέσσερις ομάδες να έχουν όλες βαθμούς. Η τρίτη αγωνιστική είναι καθοριστική και ενδεχομένως κάποιες ομάδες να πάρουν προβάδισμα ως προς την πρόκριση.

Και τα δύο ματς αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον. Η πρωτοπόρος Νιουκάστλ υποδέχεται την Ντόρτμουντ που έχει μόλις έναν βαθμό και ψάχνει ένα σπουδαίο διπλό. Οι Άγγλοι πρέπει να δούμε κατά πόσο θα έχουν επηρεαστεί και από την τιμωρία του Τονάλι για παράνομο στοιχηματισμό.

Το μεγάλο ντέρμπι της σημερινής μέρας είναι το Παρί Σεν Ζερμέν - Μίλαν. Οι Γάλλοι με τρεις βαθμούς είναι στη δεύτερη θέση και οι Ιταλοί έχουν δύο ισοπαλίες στα δύο πρώτα παιχνίδια. Οπότε και οι δύο θέλουν τη νίκη για να εδραιωθούν στις ψηλότερες θέσεις του ομίλου.

Το πρόγραμμα του ομίλου:

  • 22:00 Νιουκάστλ - Ντόρτμουντ / COSMOTE Sport 7
  • 22:00 Παρί Σεν Ζερμέν - Μίλαν / COSMOTE Sport 2/MEGA TV

Η Μάντσεστερ Σίτι έχει ταξιδέψει στο Βέλγιο με το δύο στα δύο στις αποσκευές της στον έβδομο όμιλο και θέλει να διατηρήσει το απόλυτο για να τελειώνει το δυνατόν γρηγορότερα με την πρωτιά. Οι παίκτες του Γκουαρδιόλια άλλωστε έχουν δείξει εξαιρετικό πρόσωπο στις δύο πρώτες αγωνιστικές με δύο νίκες με το ίδιο σκορ, 3-1 κόντρα σε Ερυθρό Αστέρα και Λειψία αντίστοιχα.

Στο άλλο ματς του ομίλου η Λειψία φιλοξενεί τον Ερυθρό Αστέρα. Οι Γερμανοί με νίκη θα εξασφαλίσουν κατά μεγάλο ποσοστό τη δεύτερη θέση, ιδίως αν κερδίσει η Σίτι στο Βέλγιο ενώ οι Σέρβοι ψάχνουν βαθμό ή βαθμούς.

Το πρόγραμμα του ομίλου:

  • 22:00 Γιάνγκ Μπόις - Μάντσεστερ Σίτι / COSMOTE Sport 3
  • 22:00 Λειψία - Ερυθρός Αστέρας / COSMOTE Sport 8

Ιδιαίτερα σημαντική είναι η αγωνιστική και για τον όγδοο όμιλο. Στην αναμέτρηση που προηγείται χρονικά, η Μπαρτσελόνα που έχει το δύο στα δύο φιλοξενεί την Σαχτάρ Ντόνετσκ που ήδη μετράει ένα τρίποντο. Οι Ισπανοί με νίκη θα κάνουν καθοριστικό βήμα για την πρώτη θέση.

Στο άλλο ματς του ομίλου η Αντβέρπ που δεν έχει πόντο στις δύο πρώτες αγωνιστικές υποδέχεται την Πόρτο και θα προσπαθήσει κόντρα στους "Δράκους" να πάρει το τρίποντο και να "μπει" στην διεκδίκηση πρόκρισης.

Το πρόγραμμα του ομίλου:

  • 19:45 Μπαρτσελόνα - Σαχτάρ Ντόνετσκ / COSMOTE Sport 2
  • 22:00 Αντβέρπ - Πόρτο / COSMOTE Sport 9

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΜΙΛΑΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΑΤΣΙΟ ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΟΡΤΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ