CHAMPIONS LEAGUE

Champions League: Αυτή είναι η κατάταξη των ποδοσφαιριστών βάσει των κερδών τους από τα social media

Ο Κιλιάν Εμπαπέ πανηγυρίζει γκολ του με την Παρί απέναντι στην Ναντ | 4 Μαρτίου 2023
Ο Κιλιάν Εμπαπέ πανηγυρίζει το γκολ του με την Παρί απέναντι στην Ναντ για τη Ligue 1 @2023 AP IMAGES/AURELIEN MORISSARD

Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο Champions League μπήκαν σε μία λίστα με βάσει τα κέρδη τους από τα social media και ο Έρλινγκ Χάλαντ αλλά και ο Τζουντ Μπέλιγχαμ βρίσκονται εκτός της πρώτης πεντάδας.

Η Japan-101 διεξήγαγε μια μελέτη που εξέτασε ποιοι παίκτες που αγωνίζονται στο Champions League έχουν βγάλει τα περισσότερα χρήματα από το Instagram.

Χρησιμοποιώντας το Instagram Influencer Earnings Calculator, ανέλυσαν τον αριθμό των followers, για να προσδιορίσουν πόσα θα μπορούσε να κερδίσει ο καθένας τους ανά χορηγούμενη ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ βρίσκεται στη πρώτη θέση και φαίνεται να έχει κέρδη ύψους 87.000 ευρώ ανά ανάρτησή του. Δεύτερος έρχεται ο Σέρχιο Ράμος που αγωνίζεται για λογαριασμό της Σεβίλλης με 55 χιλιάδες ευρώ ανά ποστ. Ο Ισπανός αμυντικός χρειάζεται 242 δημοσιεύσεις προκειμένου να φτάσει τον ετήσιο μισθό του από το ποδόσφαιρο.

Τη λίστα με τους δέκα αθλητές συμπληρώνουν οι Πολ Πογκμπά, Τόνι Κροος, Γκριεζμάν, Χάλαντ, Λεβαντόβσκι, Λούκα Μόντριτς, Κέβιν Ντε Μπρόινε και ο Κασεμίρο.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE VIRAL SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ