CHAMPIONS LEAGUE

Champions League: Ασταμάτητη η Μπάγερν, βαθμό και με την Ίντερ η Σαχτάρ

Οι παίκτες της Μπάγερν πανηγυρίζουν το γκολ που πέτυχαν επί της Λοκομοτίβ για τη 2η αγωνιστική του Champions League
Οι παίκτες της Μπάγερν πανηγυρίζουν AP PHOTO/MAXIM SHEMETOV, POOL

Η Μπάγερν Μονάχου αν και δύσκολα πέρασε και από τη Μόσχα επικρατώντας με 2-1 της Λοκομοτίβ και έφτασε τις δέκα σερί νίκες στο Champions League ενώ η Σαχτάρ έμεινε στο 0-0 με την Ίντερ στην Ουκρανία και τσίμπησε έναν ακόμη βαθμό.

Μπάγερν Μονάχου και Σαχτάρ ήταν οι μεγάλες κερδισμένες από τα πρώτα παιχνίδια της δεύτερης μέρας του Champions League με τους Γερμανούς να επικρατούν εκτός έδρας της Λοκομοτίβ Μόσχας με 2-1, αν και δύσκολα, ενώ η Σαχτάρ μετά τη νίκη επί της Ρεάλ πήρε βαθμό και από την Ίντερ στην Ουκρανία με το 0-0.

1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Στη Μόσχα η Μπάγερν δυσκολεύτηκε αλλά πήρε τη νίκη που ήταν η 10η συνεχόμενη στο Champions League. Οι παίκτες του Φλικ είχαν στο μεγαλύτερο μέρος την υπεροχή στο ματς, τις ευκαιρίες αλλά παρά το γεγονός πως άνοιξαν νωρίς το σκορ δεν μπόρεσαν να πετύχουν και άλλα τέρματα και να είναι ήσυχοι.

Το 1-0 έγινε στο 13' μετά από ωραίο συνδυασμό με τους Τολισό, Παβάρ και Γκορέτσκα να κρύβουν τη μπάλα και τον τελευταίο με κεφαλιά να ανοίγει το σκορ. Με μια παρόμοια φάση λίγα λεπτά αργότερα ο Κομάν σημάδεψε το δεξί δοκάρι του Γκιγιέρμε.

Στο δεύτερο μέρος η Μπάγερν και πάλι απείλησε πρώτη με τον Κίμιχ κμέσα από την περιοχή αλλά η Λοκομοτίβ ήταν αυτή που τελικά ισοφάρισε στο 70' μετά από ωραία αντεπίθεση και πλασέ του Μίραντσουκ στην ευθεία.

Μάλιστα οι γηπεδούχοι είχαν μια ακόμη καλή στιγμή για να πάρουν το προβάδισμα με τον Ζε Λουίς στο 77' αλλά το πλασέ του έφυγε έξω.

Και οι Γερμανοί μπόρεσαν δύο λεπτά αργότερα με γκολ του Κίμιχ μετά από ωραία ενέργεια και σουτ στην κίνηση να κάνουν το 2-1 και να πάρουν το τρίποντο.

ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΜΟΣΧΑΣ: Γκιγιέρμε, Ζιβογκλιάντοβ, Τσόρλουκα (46' Ραίκοβιτς), Μουρίλο, Ριμπούς, Ιγκνατίεφ, Μαγκέφ, Άντον Μίραντσουκ, Κριτσόβιακ, Σμολόβ, Ζε Λουίς.

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Νόιερ, Παβάρ, Σούλε, Αλάμπα, Ερναντέζ, Κίμιχ, Γκορέτσκα (46' Χάβι Μαρτίνες), Μίλερ (46' Γκνάμπρι), Τολισό, Κομάν, Λεβαντόβσκι.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Λοκομοτίβ Μόσχας - Μπάγερν Μονάχου 1-2 (70' Μίραντσουκ/13' Γκορέτσκα, 79' Κίμιχ)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Μπάγερν Μονάχου 6

2. Λοκομοτίβ Μόσχας 1

3. Ζάλτσμπουργκ 1

4. Ατλέτικο 0

2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Στην Ουκρανία η Σαχτάρ που εντυπωσίασε στην πρεμιέρα με τη νίκη της επί της Ρεάλ Μαδρίτης με 3-2 κατάφερε να πάρει βαθμό και από την Ίντερ με το 0-0 που απέσπασε.

Μάλιστα οι Ιταλοί στάθηκαν άτυχοι καθώς είχαν αρκετές ευκαιρίες για να βάλουν ένα τουλάχιστον γκολ ενώ είδαν και δύο φορές τη μπάλα να χτυπάει στο δοκάρι της Σαχτάρ. Αρχικά στο 16' με τον Μπαρέλα και εν συνεχεία στο 42' με τον Λουκακού.

ΣΑΧΤΑΡ: Τρουμπίν, Ντοντό, Χοχολάβα, Μποντάρ, Κορνιένκο, Μάρλος, Μάικον, Τετέ, Μάρκος Αντόνιο, Σόλομον, Ντεντίνιο (15' Τάισον).

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Ντ'Αμπρόζιο, Ντε Φράι, Μπαστόνι, Χακίμι, Μπαρέλα, Βιδάλ, Μπρόζοβιτς, Γιανγκ, Λουκακού, Λαουτάρο Μαρτίνες.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Σαχτάρ Ντόνετσκ - Ίντερ 0-0

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Σαχτάρ Ντόνετσκ 4

2. Ίντερ 2

3. Γκλάντμπαχ 1

4. Ρεάλ Μαδρίτης 0

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΓΕΡΝ ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ