LA LIGA

Χαμός στο Έλτσε - Μπέτις: Πυρ και μανία με τον διαιτητή οι γηπεδούχοι, "έφοδος" του ιδιοκτήτη στα αποδυτήρια στο φινάλε

Χαμός στο Έλτσε - Μπέτις: Πυρ και μανία με τον διαιτητή οι γηπεδούχοι, "έφοδος" του ιδιοκτήτη στα αποδυτήρια στο φινάλε

Έξαλλοι ήταν οι άνθρωποι της Έλτσε με τον διαιτητή του αγώνα με τη Μπέτις, η οποία κέρδισε τρία πέναλτι στο ματς. Οι γηπεδούχοι φωνάζουν και για το φάουλ από το οποίο προήλθε το νικητήριο γκολ, "έφοδος" του ιδιοκτήτη της ομάδας στα αποδυτήρια στο φινάλε του αγώνα και απειλές προς τον ρέφερι Βιλανουέβα.

Το όνειρο της κατάκτησης της 4ης θέσης και της εξόδου στο νέο Champions League φάνηκε να ξεθωριάζει από νωρίς για την Μπέτις, όμως στο φινάλε μπόρεσε να το κρατήσει ζωντανό μέσα από μία τεράστια ανατροπή.

Σε ένα τρελό ματς που είχε τρία πέναλτι, όλα υπέρ των φιλοξενουμένων, αποβολές και μία απόκρουση πέναλτι, η Έλτσε βρέθηκε μπροστά στο σκορ από τα πρώτα 10λεπτά, με την ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι να φέρνει ωστόσο τα πάνω-κάτω στο δεύτερο μέρος και να αποδρά με το τρίποντο με το χρυσό γκολ του Ζοσέ στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Οι γηπεδούχοι πάντως φωνάζουν για τη διαιτησία του Ιγκλέσιας Βιλανουέβα και ειδικά για το φάουλ στις καθυστερήσεις από το οποίο προήλθε το νικητήριο τέρμα των Ανδαλουσιάνων. Οι άνθρωποι της Έλτσε ήταν πυρ και μανία με τον ρέφερι, του επιτέθηκαν φραστικά και ο ιδιοκτήτης της ομάδας τον... προειδοποίησε πως δεν θα βγει από το γήπεδο.

Ο διαιτητής Βιλανουέβα έδωσε τρεις αποβολές στην Έλτσε (η μια ήταν στον πάγκο της), ενώ το... κερασάκι στην τούρτα ήταν το φάουλ και κίτρινη στον αμυντικό Ρόκο για χτύπημα στο πρόσωπο του αντιπάλου του που διεκδικούσαν τη μπάλα, το οποίο όμως δεν φαίνεταια να υπάρχει.

Από εκεί ξεκίνησε η φάση για το τρίτο πέναλτι των Βερδιμπλάνκος που απέδρασαν με το σημαντικό γι' αυτούς εκτός έδρας τρίποντο. Το VAR φυσικά δεν μπορούσε να παρέμβει στη φάση και να συμβουλεύσει τον άρχοντα του αγώνα.

Ο αθλητικός διευθυντής της Έλτσε ξέσπασε με ύβρεις, ενώ ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Κρίστιαν Μπαγκαρνίκ, πήγε μέχρι τα αποδυτήρια των διαιτητών και εξαπέλυσε τις απειλές του, έχοντας χάσει την ψυχραιμία του με τις αποφάσεις.

TAGS LA LIGA ΜΠΕΤΙΣ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ