ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χαμός στην Πορτογαλία: Φεύγει ο Καρβαλιάλ απ' τον Ολυμπιακό, λόγω της άφιξης του Γιάνσεν, γράφει η A Bola

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ στο Πανσερραϊκός - Ολυμπιακός
Ο Κάρλος Καρβαλιάλ στο Πανσερραϊκός - Ολυμπιακός EUROKINISSI SPORTS

Σύμφωνα με την A Bola, ο Κάρλος Καρβαλιάλ αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τους ερυθρόλευκους, μετά και την άφιξη του Πασκάλ Γιάνσεν στην Ελλάδα.

Ο Πασκάλ Γιάνσεν, ο οποίος αποχώρησε πρόσφατα από την Άλκμααρ, βρίσκεται από το πρωί της Τετάρτης (07/02) στην Αθήνα για να συζητήσει το ενδεχόμενο ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας του Ολυμπιακού.

Η εξέλιξη αυτή έχει προκαλέσει μεγάλη συζήτηση και στην Πορτογαλία. Συγκεκριμένα, η A Bola αναφέρει πως ο Κάρλος Καρβαλιάλ θα αποχωρήσει από τους ερυθρόλευκους, ακολουθώντας τον Πορτογάλο αθλητικό διευθυντή, Πέδρο Άλβες, ο οποίος αντικαταστάθηκε από τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς. Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι Πορτογάλοι, το τέλος του Πέδρο Άλβες στον Ολυμπιακό ήρθε λόγω διαφωνίας του με τον διοικητικό ηγέτη των ερυθρόλευκων, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Σε ό,τι αφορά στον Κάρλος Καρβαλιάλ, θυμίζουμε ότι ανέλαβε τον Ολυμπιακό στις 5 Δεκεμβρίου του 2023, μετά και την απομάκρυνση του Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Στον πάγκο των ερυθρόλευκων βρίσκεται 11 παιχνίδια με πέντε νίκες, δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες.

Μετά και την ήττα των ερυθρόλευκων με 2-0 από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, οι εξελίξεις στο "στρατόπεδο" του Ολυμπιακού είναι καταιγιστικές και μένει να φανεί ποια τροπή θα λάβει τελικά η υπόθεση προπονητή.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ