ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

Χάμαν: "Η Ντόρτμουντ και οι οπαδοί της ενοχλούνται από το τσίρκο με Χάλαντ"

Ο Έρλινγκ Χάλαντ πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Ντόρτμουντ σε ματς της Bundesliga απέναντι στην Φράιμπουργκ | 14 Ιανουαρίου 2022
Ο Έρλινγκ Χάλαντ πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Ντόρτμουντ σε ματς της Bundesliga απέναντι στην Φράιμπουργκ | 14 Ιανουαρίου 2022 @2022 MARTIN MEISSNER/AP IMAGES

Πεπεισμένος πως η Ντόρτμουντ θα είναι καλύτερα από τη νέα σεζόν χωρίς τον Έρλινγκ Χάλαντ, σε περίπτωση που ο Νορβηγός πουληθεί στην Μάντσεστερ Σίτι, εμφανίστηκε σε συνέντευξή του στην Bild ο Ντίτμαρ Χάμαν.

Ο Έρλινγκ Χάλαντ έκανε πράματα και θάματα με τη φανέλα της Ντόρτμουντ από τον Ιανουάριο του 2020 που μετακόμισε στο Σίνγκναλ Ιντούνα Παρκ, με τη φετινή σεζόν να μην είναι πάντως από τις πιο παραγωγικές της καριέρας του, με τον Νορβηγό να αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών και αυτό να έχει επηρεάσει την επιθετική συγκομιδή του.

Παράλληλα υπάρχουν και οι σειρήνες από το εξωτερικό (Μάντσεστερ Σίτι, Παρί Σεν Ζερμέν, Μπαρτσελόνα, Ρεάλ) που ηχούν εδώ και καιρό στα αυτιά του, με τον Μίνο Ραϊόλα και τον πατέρα του παίκτη να μιλάνε με υποψήφιους αγοραστές και την BVB να μοιάζει ως τη μεγάλη χαμένη της ιστορίας.

Σύμφωνα με τον Ντίτμαρ Χάμαν, όλη αυτή η κατάσταση με πρωταγωνιστή τον Χάλαντ θυμίζει τσίρκο που έχει εκνευρίσει όχι μόνο τους οπαδούς αλλά και την ίδια την ομάδα, με τον παλαίμαχο μέσο των Λίβερπουλ, Σίτι και Μπάγερν να εκφράζει την ακράδαντη πίστη του ότι χωρίς τον 21χρονο φορ, οι κιτρινόμαυροι θα βγουν ωφελημένοι.

"Πιστεύω ότι όχι μόνοο οι οπαδοί αλλά επίσης και η ομάδα και ο σύλλογος έχουν βαρεθεί με όλο αυτό το τσίρκο. Στην Ντόρτμουντ, οι παίκτες θα συνεχίσουν να σκοράρουν και χωρίς τον Χάλαντ.

Αυτό γινόταν πάντα. Πιστεύω ότι πολύ σύντομα ή λίγο αργότερα, θα βοηθήσει την Ντόρτμουντ το γεγονός πως δεν θα είναι πια εδώ ο Χάλαντ", τόνισε σε συνέντευξή του στην "Bild" ο 48χρονος παλαίμαχος μέσος, για να προσθέσει:

"Φέτος έλειψε από αρκετούς αγώνες και θα πρέπει επίσης να θυμάστε πως η Ντόρτμουντ έχασε και παιχνίδια με εκείνον. Για αυτό πιστεύω ότι είναι καλύτερα να πάει αλλού.

Πιστεύω επίσης ότι η Ντόρτμουντ θα ωφεληθεί και με τα χρήματα που θα κερδίσει από τη μεταγραφή του. Χωρίς τον Χάλαντ θα υπάρχει επίσης και μία τεράστια ευκαιρία για άλλους στραίκερ.

Ίσως βρει την ευκαιρία ο Μάλεν να ανθίσει, για τον οποίο δεν ήταν εύκολο να βάλει γκολ έχοντας δίπλα του τον Χάλαντ.

Εκτιμώ πως η Ντόρτμουντ, με τους παίκτες που έχει εντάξει ήδη στο δυναμικό της, θα είναι καλύτερα τη νέα σεζόν χωρίς τον Χάλαντ στο ρόστερ της".

TAGS ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ ΓΕΡΜΑΝΙΑ BUNDESLIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ