ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ

Χάλαντ: Στη Νορβηγία αμφισβητούν τη συμφωνία του με τη Μάντσεστερ Σίτι

Ο Έρλινγκ Χάλαντ με τη φανέλα της Ντόρτμουντ κατά τη διάρκεια αγώνα της Bundesliga με την Χέρτα | 18 Δεκεμβρίου 2021
Ο Έρλινγκ Χάλαντ με τη φανέλα της Ντόρτμουντ κατά τη διάρκεια αγώνα της Bundesliga με την Χέρτα | 18 Δεκεμβρίου 2021 @2021 MICHAEL SOHN/AP IMAGES

Ο Νορβηγός πρώην ποδοσφαιριστής, νυν δημοσιογράφος και φίλος της οικογένειας του Χάλαντ, Γιαν Άγκε Φιόρτοφτ με ανάρτησή του στο Twitter αμφισβήτησε ότι υπάρχει συμφωνία με τη Μάντσεστερ Σίτι, αλλά βάζει τους πολίτες γερά στο κόλπο, μαζί με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η βρετανική εφημερίδα "Daily Mail" ανέφερε σε σημερινό (19/04) δημοσίευμά της ότι ο Χάλαντ έδωσε τα χέρια με τη Μάντσεστερ Σίτι έναντι ενός αστρονομικού ποσού, το οποίο θα τον έκανε τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη της Premier League.

Την είδηση αυτή αμφισβητεί ο άλλοτε ποδοσφαιριστής και νυν δημοσιογράφος, Γιαν Άγκε Φιόρτοφτ, ο οποίος έχει στενούς δεσμούς με την οικογένεια του Χάλαντ.

Ο Άγκε Φιόρτοφτ αναφέρει ότι η Μάντσεστερ Σίτι είναι από τα φαβορί μαζί με τη Ρεάλ Μαδρίτης για να αποκτήσουν τον 21χρονο επιθετικό, αλλά καμία δεν έχει έρθει ακόμα σε συμφωνία μαζί του.

"Όπως έχω αναφέρει εδώ και μήνες, ο Έρλινγκ Χάλαντ θα μπορούσε να καταλήξει στη Μάντσεστερ Σίτι και τη Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι τα δύο φαβορί. Αλλά δεν υπάρχει καμία συμφωνία μέχρι στιγμής" ανέφερε στην ανάρτησή του.

TAGS ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΑΓΓΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ PREMIER LEAGUE BUNDESLIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ