ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ

Χάλαντ: Πληρώνει 15.000 ευρώ για τη μετακίνηση 200 οπαδών της Μπρίνε, ώστε να δηλώσουν παρών σε ματς ανόδου

Ο Έρλινγκ Χάλαντ με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι μετά από ντέρμπι της Premier League κόντρα στην Γιουνάιτεντ | 29 Οκτωβρίου 2023
Ο Έρλινγκ Χάλαντ με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι μετά από ντέρμπι της Premier League κόντρα στην Γιουνάιτεντ | 29 Οκτωβρίου 2023 @2023 DAVE THOMPSON/AP IMAGES

Η Μπρίνε διεκδικεί για πρώτη φορά από το 2006 την άνοδό της στην κορυφαία κατηγορία της Νορβηγίας μέσω play offs και θα έχει κόσμο στο πλάι της, χάρη στην πρωτοβουλία του Έρλινγκ Χάλαντ να καλύψει τα έξοδα μετακίνησης 200 φίλων της ομάδας.

Ο Έρλινγκ Χάλαντ έχει κάνει πράγματα και θαύματα την τελευταία εξαετία αγωνιζόμενος κατά σειρά με τις Ζάλτσμπουργκ, Ντόρτμουντ και Μάντσεστερ Σίτι, ωστόσο δεν ξεχνάει ποτέ την ομάδα στην οποία έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα, με τον μπόμπερ των ευρωπαϊκών γηπέδων να "μεγαλώνει" μέσα από τα τμήματα υποδομής της Μπρίνε και να κάνει σε εκείνη το ντεμπούτο του ως επαγγελματίας το 2015.

Είναι δε τόσο μεγάλη η αγάπη του για την Μπρίνε και το δέσιμο που έχει με την ομάδα της χώρας του ώστε να προβεί σε μία άκρως εντυπωσιακή κίνηση, με τον τηλεοπτικό σταθμό "TV2" να αποκαλύπτει πως έχει αναλάβει να πληρώσει 15.000 ευρώ για να καλύψει τη μετακίνηση με τρένο 200 οπαδών της Μπρίνε, ώστε να παρακολουθήσουν διά ζώσης έναν από τους πλέον σημαντικούς αγώνες της ομάδας τους εδώ και σχεδόν 20 χρόνια.

Αυτός θα λάβει χώρα το ερχόμενο Σάββατο (25/11) απέναντι στην Σταρτ στο Κρίστιανσαντ, με την Μπρίνε να εξασφαλίζει το τελευταίο εισιτήριο για να συμμετάσχει στα play offs της OBOS league και να είναι έτοιμη να διεκδικήσει την άνοδό της στην κορυφαία κατηγορία της Νορβηγίας για πρώτη φορά έπειτα από 17 χρόνια.

Μάλιστα, ο Χάλαντ δεσμεύτηκε πως θα αναλάβει να καλύψει οικονομικά και το εισιτήριο για όσους κάνουν το συγκεκριμένο ταξίδι με λεωφορείο αντί να επιλέξουν να το κάνουν με το τρένο.

"Ως σύλλογος δεν έχουμε δώσει στη δημοσιότητα το όνομα του ανθρώπου που θα αναλάβει το κόστος για τη μετακίνηση των φιλάθλων μας.

Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι πρόκειται για μία φανταστική κίνηση, που μας δίνει την ευκαιρία να στείλουμε όσο το δυνατόν περισσότερους οπαδούς μας στο Κρίστιανσαντ.

Οι καιροί είναι δύσκολοι οικονομικά για τον κόσμο και αυτό καθιστά πολύ δύσκολο να βάζουν ένα παιχνίδι ως προτεραιότητά τους", τόνισε ο εμπορικός διευθυντής της Μπρίνε, Μπιορν Χάγκερουντ Ρόκεν, με τον εκπρόσωπο Τύπου της ομάδας, Όλε Μόρτεν, Χόμπερσταντ να συμπληρώνει με νόημα:

"Είναι ωραίο που ο Έρλινγκ θέλει να γίνει χορηγός για το ταξίδι των φίλων της Μπρίνε, είναι κάτι που εκτιμάει όλος ο οργανισμός".

Κάνε follow το NEO Instagram του SPORT24

TAGS ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ