ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ

Χάλαντ: "Ο Γκουαρδιόλα είναι λίγο τρομακτικός μερικές φορές, μου φωνάζει γιατί θέλει να με κάνει καλύτερο ποδοσφαιριστή"

Norwegian's Erling Haaland holds the UEFA Men's Player of the Year award after the 2023/24 UEFA Champions League group stage draw at the Grimaldi Forum in Monaco, Thursday, Aug. 31, 2013. (AP Photo/Daniel Cole)
Norwegian's Erling Haaland holds the UEFA Men's Player of the Year award after the 2023/24 UEFA Champions League group stage draw at the Grimaldi Forum in Monaco, Thursday, Aug. 31, 2013. (AP Photo/Daniel Cole) © 2023 DANIEL COLE/ AP IMAGES

Ο Έρλινκ Χάλαντ κατά τη διάρκεια της βράβευσής του ως ο παίκτης της χρονιάς από την UEFA δήλωσε πως του αρέσει όταν τον παρατηρεί ο προπονητής του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Ο Έρλινκ Χάλαντ ανακηρύχθηκε από την UEFA ο παίκτης της χρονιάς, αφήνοντας πίσω τον Λιονέλ Μέσι και τον Κέβιν ντε Μπρόινε.

Ο Νορβηγός επιθετικός της Σίτι ήταν από τους πρωταγωνιστές της περσινής σεζόν (2022-2023) με 36 γκολ στην Premier League και με 52 γκολ σε 53 αγώνες συνολικά. Ήταν ένας εκ των πρωταγωνιστών στο τρεμπλ των "πολιτών". Μάλιστα, ο 22χρονος ξεκίνησε με ιδανικό τρόπο και την φετινή σεζόν.

Κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής των βραβείων της UEFA, ο Χάλαντ ρωτήθηκε για το ποιος είναι πιο τρομακτικός ανάμεσα στον πατέρα του και τον προπονητή του, Πέπ Γκουαρδιόλα.

"Καλή ερώτηση, μερικές φορές ο Πεπ είναι λίγο τρομακτικός, πρέπει να πω", απάντησε ο ποδοσφαιριστής και πρόσθεσε: "Αλλά ούτως ή άλλως αυτό είναι κάτι που μου αρέσει, μου αρέσει όταν ο Πεπ με φωνάζει επειδή προσπαθεί να μου βάλει κάτι στον μυαλό που δεν πιστεύει ότι το έχω. Μου αρέσει λοιπόν, δεν παραπονιέμαι καθόλου, απλά θέλει να με κάνει καλύτερο ποδοσφαιριστή, οπότε δεν παραπονιέμαι καθόλου".

TAGS ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ