ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Χάλαντ: "Λατρεύω την πρώτη μου σεζόν στην Σίτι, πάντα ονειρευόμουν να παίξω σε τελικό Champions League"

Χάλαντ: "Λατρεύω την πρώτη μου σεζόν στην Σίτι, πάντα ονειρευόμουν να παίξω σε τελικό Champions League"
@2023 DAVE THOMPSON/AP IMAGES

Ο Έρλινγκ Χάλαντ δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για τα όσα έχει ζήσει μέχρι τώρα στην Μάντσεστερ Σίτι και τόνισε ενόψει του τελικού με την Ίντερ πως ο στόχος είναι να ολοκληρωθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μία εκπληκτική σεζόν για τους πολίτες.

Η Μάντσεστερ Σίτι ήταν σαρωτική εντός των συνόρων τη φετινή σεζόν και πανηγύρισε την κατάκτηση του νταμπλ και στόχος πλεον είναι να μιμηθεί την συμπολίτισσα Γιουνάιτεντ του 1999 και να γίνει μόλις η δεύτερη ομάδα στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου που θα έχει κάνει τρεμπλ μέσα σε μία σεζόν.

Το τελευταίο εμπόδιο που καλείται να ξεπεράσει η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα για να γράψει ιστορία είναι αυτό της Ίντερ, με τον Έρλινγκ Χάλαντ να δίνει το σύνθημα για την τελική εφόρμηση της ομάδας του μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

"Θα είναι κάτι το ξεχωριστό. Πάντα ονειρευόμουν να παίξω σε τελικό Champions League και θα είναι τιμή για μένα να αγωνιστώ. Υπάρχει όμως και μία δουλειά που πρέπει να γίνει. Είχαμε μία εκπληκτική σεζόν αλλά θα πρέπει να την τελειώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ξέρουμε ότι θα δώσουμε όλοι τα πάντα για να επικρατήσουμε σε αυτόν τον τελικό. Θα πρέπει να πιάσουμε την καλύτερη δυνατή απόδοση απέναντι στην Ίντερ", τόνισε ο Νορβηγός φορ των 52 γκολ τη φετινή σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις, και πρόσθεσε:

"Ήμουν ενθουσιασμένος με την πρόκληση. Ήξερα πως ερχόμουν σε μία ομάδα που θα είχα πολλές ευκαιρίες να σκοράρω και να φανώ. Ευτυχώς, αυτό είναι κάτι που μπορώ να κάνω. Απόλαυσα πραγματικά την πρώτη μου σεζόν στην Μάντσεστερ Σίτι.

Ο στόχος μου είναι να βοηθώ την ομάδα να σηκώνει τρόπαια στο τέλος της σεζόν έχοντας πετύχει γκολ. Ξέρω ότι αν πετύχω γκολ και στηρίξω την ομάδα, θα την βοηθήσω να πετύχει τους στόχους της στο φινάλε της σεζόν. Με το που πετυχαίνω ένα γκολ, το μόνο που σκέφτομαι είναι πώς θα πετύχω το επόμενο".

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ CHAMPIONS LEAGUE ΤΕΛΙΚΟΣ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ