ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ

Χάλαντ: Γιόρτασε το 36ο γκολ του στην Premier League με ένα ξεχωριστό ζευγάρι παπουτσιών

Χάλαντ: Γιόρτασε το 36ο γκολ του στην Premier League με ένα ξεχωριστό ζευγάρι παπουτσιών
@2023 JON SUPER/AP IMAGES

Ο Έρλινγκ Χάλαντ έφτασε τα 36 γκολ στη φετινή Premier League με το γκολ που σημείωσε στο "Γκούντισον Παρκ" απέναντι στην Έβερτον και πανηγύρισε το συγκεκριμένο επίτευγμα, παρουσιάζοντας ένα ξεχωριστό ζευγάρι παπουτσιών στα αποδυτήρια.

Ούτε η Έβερτον ήταν ικανή να... προβληματίσει την -ασταμάτητη εδώ και τρεις μήνες- Μάντσεστερ Σίτι, με την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα να περνάει σαν σίφουνας από το "Γκούντισον Παρκ" το απόγευμα της Κυριακής (14/05) επικρατώντας με 3-0 και να πανηγυρίζει την 11η διαδοχική νίκη της στην Premier League.

Φυσικά, από το πάρτι που έστησαν οι πολίτες δεν θα μπορούσε να λείπει ο Έρλινγκ Χάλαντ, με τον Νορβηγό να βρίσκει δίχτυα στο 39ο λεπτό με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής και να φτάνει τα 52 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις από την αρχή της σεζόν.

Από αυτά τα 52 γκολ, τα 36 έχουν σημειωθεί στην Premier League, με τον θηριώδη Νορβηγό φορ να καμαρώνει μάλιστα για αυτό το επίτευγμα αποκαλύπτοντας στα αποδυτήρια τα νέα παπούτσια του, όπου ο αριθμός "35" αποτελεί παρελθόν και ο αριθμός "36" να συνιστά πλέον την νέα ποδοσφαιρική πραγματικότητα για εκείνον.

TAGS ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ