ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Χάλαντ: Έχει ρήτρα στο συμβόλαιό του για να μπορεί να πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης το 2024

Χάλαντ: Έχει ρήτρα στο συμβόλαιό του για να μπορεί να πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης το 2024
AP PHOTO/RUI VIEIRA

Ο Έρλινγκ Χάλαντ φέρεται να έβαλε ρήτρα στο συμβόλαιό του ώστε να μπορεί να πάει στην Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι του 2024.

Για μία ακόμα φορά στην καριέρα του ο Έρλινγκ Χάλαντ φέρεται να φρόντισε από τώρα για το μέλλον. Τι εννοούμε με αυτό; Ότι έβαλε ειδική ρήτρα για να μπορεί να πάει σε μία ομάδα με συγκεκριμένο χρηματικό ποσό.

Αυτό αποκάλυψε η εκπομπή "El Chiringuito" σχετικά με το συμβόλαιο που υπέγραψε ο Νορβηγός επιθετικός με την Μάντσεστερ Σίτι. Ο Χάλαντ φέρεται να έχει στο συμβόλαιό του ρήτρα για να μπορεί να πάει στην Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι του 2024.

Σε αυτές τις αποκαλύψεις προχώρησε στη συγκεκριμένη εκπομπή ο Φερνάντο Σανθ. Ο πρώην παίκτης των Μαδριλένων και γιος του πρωην προέδρου της Ρεάλ τόνισε μεταξύ άλλων: "Ο Χάαλαντ βάζει μια ρήτρα που του επιτρέπει να αποχωρήσει μετά από δύο χρόνια με προτεραιότητα τη Ρεάλ. Η Ρεάλ δίνει τα απαιτούμενα χρήματα και στη συνέχεια παίρνει τον παίκτη χωρίς καν να μιλήσει στη Μάντσεστερ Σίτι», ανέφερε χαρακτηριστικά δίχως να πει κάτι σχετικά με το ύψος της ρήτρας.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ