ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ

Χάλαντ: Απίστευτος ο Νορβηγός, ξεπέρασε ήδη τους πρώτους σκόρερ στις 4 τελευταίες σεζόν της Premier League

Ο Έρλινγκ Χάλαντ πανηγυρίζει γκολ του με την Σίτι κόντρα στην Γουλβς | 22 Ιανουαρίου 2023
Ο Έρλινγκ Χάλαντ πανηγυρίζει γκολ του με την Σίτι κόντρα στην Γουλβς | 22 Ιανουαρίου 2023 @2023 DAVE THOMPSON/AP IMAGES

Ο Έρλινγκ Χάλαντ πήρε παραμάζωμα την Γουλβς στα πρώτα 55 λεπτά και με το χατ-τρικ που σημείωσε έφτασε τα 25 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα, ξεπερνώντας από τον Ιανουάριο τους κορυφαίους σκόρερ στις τέσσερις προηγούμενες σεζόν.

Η Γουλβς προέβαλε ισχυρή αντίσταση για το μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου μέρους στο "Έτιχαντ" όμως λύγισε απέναντι στις άγριες ορέξεις του Έρλινγκ Χάλαντ, που έδειχνε ασταμάτητος το απόγευμα της Κυριακής (22/01).

Ο Νορβηγός άνοιξε το σκορ στο 40' με καρφωτή κεφαλιά ενώ στο δεύτερο μέρος σκόραρε δις μέσα σε λίγα λεπτά (50' 54'), για να κάνει το 3-0 μόνος του και να πανηγυρίσει μάλιστα το τέταρτο χατ-τρικ του στη φετινή σεζόν με την Μάντσεστερ Σίτι.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Το εντυπωσιακό είναι πως έφτασε με αυτά τα γκολ τα 25 στο πρωτάθλημα πριν καν φύγει ο Ιανουάριος, με την επίδοση αυτή να τον φέρνει πάνω από τους κορυφαίους σκόρερ της Premier League στις τέσσερις περασμένες σεζόν!

Τη σεζόν 2018-19 οι Σαλάχ, Μανέ και Ομπαμεγιάνγκ μοιράστηκαν τον τίτλο του πρώτου σκόρερ στο πρωτάθλημα πετυχαίνοντας από 22 γκολ ο καθένας τους, το 2019-2020 ο Βάρντι σταμάτησε στα 23 γκολ όσα και ο Κέιν το 2020-21, ενώ 23 γκολ έβαλαν πέρυσι οι Σαλάχ και Σον που ήταν τα πρώτα κανόνια της Premier League.

TAGS ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ