ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ

Χάλαντ: Απίστευτος ο Νορβηγός, έχει περισσότερα γκολ στη φετινή Premier League από την Τσέλσι

Χάλαντ: Απίστευτος ο Νορβηγός, έχει περισσότερα γκολ στη φετινή Premier League από την Τσέλσι
@2023 FRANK AUGSTEIN/AP IMAGES

Ο Έρλινγκ Χάλαντ πέτυχε δύο γκολ απέναντι στην Σαουθάμπτον και έφτασε τα 30 στη φετινή Premier League με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι, έχοντας πλέον ένα περισσότερα από όσα έχει πετύχει όλη η Τσέλσι και μάλιστα με τρία λιγότερα ματς.

Η Μάντσεστεστερ Σίτι συνεχίζει να καταδιώκει την πρωτοπόρο Άρσεναλ ψάχνοντας το πέμπτο πρωτάθλημα στις έξι τελευταίες σεζόν και ο άνθρωπος που ηγείται της ομάδας του Πεπ Γκουαρδιόλα τη φετινή σεζόν δεν είναι άλλος από τον Έρλινγκ Χάλαντ.

Ο Νορβηγός φορ έδειξε την κλάση του και στο ματς του Σαββάτου (8/4) απέναντι στην Σαουθάμπτον για την 30η αγωνιστική της Premier League, αφού βρήκε δύο φορές το δρόμο προς τα δίχτυα (εκπληκτικό το δεύτερο γκολ με εναέριο πλασέ) και έφτασε τα 30 στο φετινό πρωτάθλημα σε 27 ματς, τα λιγότερα που χρειάστηκε ένας παίκτης για να φτάσει σε τέτοιο αριθμό γκολ σε μία σεζόν.

Υπάρχει μάλιστα ένα ακόμα στατιστικό που προκαλεί δέος όσον αφορά στον Νορβηγό, αφού έχει πλέον περισσότερα γκολ από μία ολόκληρη ομάδα της Premier League και αυτή δεν είναι άλλη από την Τσέλσι που ξόδεψε πάνω από 300 εκατομμύρια ευρώ για μεταγραφές τον Ιανουάριο, με τον Χάλαντ να έχει φέτος 30 γκολ και η ομάδα του δυτικού Λονδίνου 29 (σε τρία λιγότερα ματς ο φορ της Σίτι).

Σημειώνεται πως ο Χάλαντ έφτασε -με τη νέα ραψωδία του- τα 44 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, με τον ίδιο να έχει πάρει μέρος μέχρι στιγμής σε 38 ματς.

TAGS ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ