ΧΑΪΔΑΡΙ

Χαϊδάρι-Αιγάλεω 0-2

Χαϊδάρι-Αιγάλεω 0-2
New Image

Σε αντίθεση με τα περισσότερα ματς της Β' Εθνικής ο αγώνας του Χαϊδαρίου με το Αιγάλεω είχε δύο γκολ υπέρ των φιλοξενούμενων και πολλές ευκαρίες από τις δύο ομάδες

Το Αιγάλεω εκμεταλλεύτηκε τα αμυντικά λάθη των γηπεδούχων και πήρε το δεύτερο συνεχόμενο "τρίποντο" στο πρωτάθλημα. Το Χαϊδάρι μετά τα δυο γκολ που δέχτηκε προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
Στο 1' ο Χρυσάφης μπήκε ανενόχλητος στην περιοχή και άνοιξε το σκορ. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν αλλά ο Κυβελίδης ήταν ο μοιραίος παίκτης για την ομάδα του Βασίλη Βούζα, αφού μόνος στο 12' από την μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα άουτ.

Το τελικό σκορ του αγώνα γράφτηκε στο 21' με διαγώνιο σουτ του Μουστογιάννη. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απειλήσουν αλλά τόσο ο Λεάντρο όσο και ο Κυβελίδης δεν βρήκαν στόχο.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε νεκρά διαστήματα αφού το Αιγάλεω φρόντισε να διατηρήσει το υπέρ του σκορ, δίνοντας χώρο στο Χαϊδάρι. Στο 60' χάθηκε η σημαντικότερη ευκαιρία για το Χαϊδάρι με την κεφαλιά του Λαμπρόπουλου από την μικρή περιοχή.

Ο Τουρνάς με μακρινό σουτ στο 67' έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Χάμπερ. Το παιχνίδι κύλησε ευνοϊκα για το Αιγάλεω κατακτώντας μία άνετη νίκη, σε αντίθεση με το Χαϊδάρι που έδειξε αγωνιστική κάμψη. Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Xαϊδάρι: Xάμπερ, Μπελγρίνης, Κώττης, Γκουντελίτσας, Σιελής(50' Τάτος), Ντόβας(62' Σταματίου), Κυβελίδης, Χωριανόπουλος, Μανουσάκης, Λεάντρο, Ματζουράκης(40' Λαμπρόπουλος)

Αιγάλεω: Μανωλόπουλος, Παλάσκας, Κικκίνης, Σίμανεκ, Τσιτσομήτσος, Όμο, Πετρόπουλος(65' Καμπαγιέρο), Μουστόγιαννης, Χόφμαν, Χρυσάφης(86' Σουλίδης), Τουρνάς(74' Μειντής)










TAGS ΧΑΪΔΑΡΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ